Username *
Password *
Remember Me

Nekadašnja manekenka i vlasnica agencije Talia Model, Tihana Harapin Zalepugin, kroz čitav je život povezana sa svijetom mode, a danas se pojavljuje i u kampanji Alchemy našeg vrhunskog modnog dvojca LINK kojeg vode Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

link 1


Iako je Tihana na prvu, neki bi rekli, neobičan izbor jer nije mlađahna poput standardnih modela koji se pojavljuju na modnim kampanjama, činjenica je da su Ogi i Zoran ovim potezom poželjeli poručiti nekoliko premisa: kao prvo, njihova je odjeća bezvremenska, nije vezana uz neku posebnu dob i godine, udobna je, posebna a opet pomno dizajnirana.

link 2


Kao drugo, Tihana i inače nosi ovakav stil, u javnim je i modnim krugovima poznata kao obožavateljica crne i bijele, dekonstrukcije i slojevitosti, udobnosti i japanskog dizajna. Kod nje nema šarenila, Tihana obožava tamne i apsolutno svijetle plohe razrađene u detalje, posebne efekte koji tvore onu začudnu igru perforacija, slojeva i oblika. Kod nje je uvijek sve zanimljivo, no opet nosivo, pa je ovo osim o LINK-u, ujedno priča i o Tihaninu  stilu koja i inače nosi Ogijeve & Zoranove kreacije. Osim toga, ova je kolekcija posebna i zato što izlazi iz granica Hrvatske, tijekom sljedeća dva mjeseca bit će predstavljena u Düsseldorfu, Las Vegasu i New Yorku.

Ogi i Zoran posljednje vrijeme sve više provode na modnim sajmovima diljem svijeta i uspješno grade  svjetsku karijeru – mogu se svrstati u grupicu naših autora koji su se svojim radom dokazali i izvan granica Lijepe naše.

link 3

 

 

Komentari (1)

  1. tivćanka

Tihana izgleda odlično! Za nju je vrijeme stalo....

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.