Username *
Password *
Remember Me

Nekadašnja manekenka i vlasnica agencije Talia Model, Tihana Harapin Zalepugin, kroz čitav je život povezana sa svijetom mode, a danas se pojavljuje i u kampanji Alchemy našeg vrhunskog modnog dvojca LINK kojeg vode Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

link 1


Iako je Tihana na prvu, neki bi rekli, neobičan izbor jer nije mlađahna poput standardnih modela koji se pojavljuju na modnim kampanjama, činjenica je da su Ogi i Zoran ovim potezom poželjeli poručiti nekoliko premisa: kao prvo, njihova je odjeća bezvremenska, nije vezana uz neku posebnu dob i godine, udobna je, posebna a opet pomno dizajnirana.

link 2


Kao drugo, Tihana i inače nosi ovakav stil, u javnim je i modnim krugovima poznata kao obožavateljica crne i bijele, dekonstrukcije i slojevitosti, udobnosti i japanskog dizajna. Kod nje nema šarenila, Tihana obožava tamne i apsolutno svijetle plohe razrađene u detalje, posebne efekte koji tvore onu začudnu igru perforacija, slojeva i oblika. Kod nje je uvijek sve zanimljivo, no opet nosivo, pa je ovo osim o LINK-u, ujedno priča i o Tihaninu  stilu koja i inače nosi Ogijeve & Zoranove kreacije. Osim toga, ova je kolekcija posebna i zato što izlazi iz granica Hrvatske, tijekom sljedeća dva mjeseca bit će predstavljena u Düsseldorfu, Las Vegasu i New Yorku.

Ogi i Zoran posljednje vrijeme sve više provode na modnim sajmovima diljem svijeta i uspješno grade  svjetsku karijeru – mogu se svrstati u grupicu naših autora koji su se svojim radom dokazali i izvan granica Lijepe naše.

link 3

 

 

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

Tihana izgleda odlično! Za nju je vrijeme stalo....

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location