Username *
Password *
Remember Me

- Svjetska teniska senzacija Maria Šarapova pridružuje se Avonovoj mirisnoj obitelji kao lice za Avon Luck EdP, dva nova svjetlucava raskošna mirisa za muškarca i ženu. Avon Luck mirisi slave dobru sreću u životu svakog od nas, nevjerojatne događaje i bezbrojne mogućnosti koje nam život donosi. Kao poznata sportašica, poslovna žena i humanitarka, Šarapova savršeno utjelovljuje osobu koja ima sreću na svojoj strani, i koja je zarobljena u ove dvije mirisne bočice - objavila je danas kuća Avon.

 

Maria-1 cr

 

- Uzbuđena sam što ću predstavljati Avon Luck, miris koji nas podsjeća sjetiti se i istinski uživati u našim uspjesima - otkrila je Šarapova. - Uvijek kažem da ste sretniji što teže radite, jer ste težili višim ciljevima - .

- Kada smo stvorili Avon Luck, željeli smo uhvatiti opojnu karizmu nekoga tko sam stvara svoju sreću u životu - objasnila je Patricia Perez-Ayala, direktorica marketinga Avona. - Kao jedna od najbolje rangiranih tenisačica u svijetu, i sofisticirana prirodna ljepotica, Maria savršeno dočarava taj osjećaj energije i mogućnosti. Ona je idealna glasnogovornica mirisa koji odiše srećom i osjećajem da si na vrhu svijeta - . Avon će miris u Europi lansirati u rujnu, u Sjevernoj Americi u listopadu, slijedi Azijsko-pacifička regija u studenom.

Luck-Bottle-Shots-original cr

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location