Username *
Password *
Remember Me

Jedna od manekenki koja svojim stavom i figurom zasigurno predstavlja modele novog doba je inovativna i poduzetna Coco Rocha. Koju god modnu ulogu zauzela, Coco je predstavlja u potpunosti i cjelovito, a sada se radi o impozantnom etno tribal trendu koji je svijet mode osvojio i ovo proljeće. Afrički motivi i boje koje su nedavno obrađene i u sklopu nedavne ULUPUH-ove izložbe, te ih slave dizajneri diljem svijeta, pojavljuju se na liku prekrasne Coco u novom broju Harper’s Bazaar Latin America.

 

coco-rocha-bazaar-mexico-photos6


Neke od modnih kuća koje su se priklonile stilu su i Celine, Prada, Alexander McQueen, te Missoni, ponudivši neke od najkompleksnijih kreacija sezone. Modna urednica Almunda Guerra odlučila je stil predstaviti propisno: Coco nosi ukrase za glavu, tribal make-up i energične tonove, a rezultat je eklektičan i živopisan. Make-up je osmislio Romero Jennings, a kosu i slamu slagao je Fernando Torrent.


coco-rocha-bazaar-mexico-photos2coco-rocha-bazaar-mexico-photos4coco-rocha-bazaar-mexico-photos5coco-rocha-bazaar-mexico-photos7coco-rocha-bazaar-mexico-photos8coco-rocha-bazaar-mexico-photos9coco-rocha-bazaar-mexico-photos10coco-rocha-bazaar-mexico-photos11coco-rocha-bazaar-mexico-photos12coco-rocha-bazaar-mexico-photos13coco-rocha-bazaar-mexico-photos14

coco-rocha-bazaar-mexico-photos1

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location