Pharrell Williams & Adidas

  Sretni su i u Adidasu - objavljeno je su na početku jednog divnog prijateljstva sa slavnim glazbenikom Pharrellom Williamsom, pa prve zajedničke kreacije stižu na tržište već početkom ovog ljeta. - Osim što je vrlo poznat pjevač, Pharrell Williams je ujedno i dizajner i vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila Bionic Yarn. Adidas će surađivati s Williamsovom tvrtkom koja je dio kolektiva The Vortex Project, inicijative koja se provodi s tvrtkom Parley for the Oceans i u sklopu koje se plastični otpad iz oceana pretvara u predivo i tkaninu. Bionic Yarn materijali će se koristiti i u nekim nadolazećim Adidas Originals proizvodima s Pharrellovim potpisom. Ovo je prvi put da Adidas surađuje s dizajnerom koji je ujedno vlasnik tvrtke za proizvodnju tekstila - objavio je danas Adidas.

  ph

   

  - Suradnja s legendarnim brendom kao što je Adidas za mene predstavlja nevjerojatnu priliku. Od kad znam za sebe taj je brend prisutan u mom životu, od klasičnih trenirki do Stan Smith tenisica koje sam nosio odrastajući u Virginiji. Ovo je vrlo uzbudljivo partnerstvo, kako za mene, tako i za Bionic Yarn - otkrio je Pharrell Williams.

  - Oduševljen sam što ćemo surađivati s Pharrellom. On je ikona pop-kulture koja nikada ne prestaje inspirirati, ne samo kroz svoj glazbeni talent i vještine, već i kroz mnoštvo svojih drugih interesa. Savršeno se uklapa u našu filozofiju - izjavio je Dirk Schoenberger, kreativni direktor Adidas Sport Style divizije.

  Pa zaplešimo…