Username *
Password *
Remember Me

LG i PRADA objavili su zaštitna lica globalne kampanje za najnoviji pametni telefon Prada phone by LG 3.0 – model Dariu Werbowy i glumca Edwarda Nortona.

Ona je jedna od najtraženijih manekenki današnjice, a on jedan od najuspješnijih glumaca u Hollywoodu. Daria iza sebe ima stotine editorijala, snimanja, kampanja i modnih angažmana, pravi je modni kameleon. Jednako je uspješan na polju filma njezin partner u kampanji, Edward Norton (Iskonski strah, American Histoy X, Kraljevstvo nebesko i Klub boraca).

KAMPANJA: Iza objektiva se našao slavni britanski fotograf David Sims.

KAŽU: - Daria Werbowy i Edward Norton utjelovljuju osnovne vrijednosti telefona Prada phone by LG 3.0 – elegantan izgled i pametnu funkcionalnost. Oni su zvijezde koje su izvrsne u svojim područjima i utjelovljenje su stila i pravih vrijednosti; Norton je glumac nominiran za Oscara, dok Werbowy drži rekorde u otvaranju i zatvaranju modnih revija u jednoj sezoni te je jedna od najboljih manekenki na svijetu - .

O UREĐAJU:
Prada phone by LG 3.0 kombinira stil karakterističan za Pradu s LG-evom inovativnom tehnologijom te uključuje jedan od najvećih i najsvjetlijih zaslona na svijetu veličine 4,3 inča i svjetline 800 nita. Uređaj stilski slijedi Pradinu čistu i strogu filozofiju dizajna, posjeduje sjajan zaslon osjetljiv na dodir te karakterističan uzorak Saffiano straga, sve u klasičnoj crnoj boji. Osim što mu svaki detalj odiše jednostavnošću, telefon koristi LG-evu tehnologiju Floating Mass koja optički naglašava ionako već impresivno tanko kućište od svega 8,5 mm. Sveobuhvatna elegancija uređaja upotpunjena je minimalističkim tipkama.

Jednako učinkovit i upečatljiv Prada Aphone by LG 3.0 ima gigahercnu Dual-Core/Dual Channel arhitekturu za vrhunske performanse te podršku za dual-band Wi-Fi za brzo surfanje internetom u pokretu.

Kao dopunu telefonu, korisnici će imati pristup liniji Pradinih dodataka za telefon, kao što su Pradin stalak ili Bluetooth slušalice. Korisnici će, također, moći nositi svoj Prada phone by LG 3.0 u raznim elegantnim torbicama.