Username *
Password *
Remember Me

TKO?
U žutom kartonskom taksiju bile su poznate cure – Nikolina Pišek stilski ležernija no ikad, Ana Stunić u crnoj kožnoj haljinici na puf, Tatjana Jurić s nezaobilaznim crvenim ružem na usnama, Kristina Bradač u Versace za H&M minici… Vedranu Linardić i Anitu Dujić našminkala je poznata vizažistica Ivana Bilandžija – Billy, inspirirana originalnim fotografijama iz kalendara Maybelline NY 2012.

GDJE? Green Gold, Zagreb.

ZAŠTO? Jer je Maybelline kalendar 'vruća roba'. Jer svake godine plasira takve umjetničke / fashion / beauty fotografije da se poželimo našminkati barem malo drugačije. Da izađemo iz svojih puder / crna maskara / sjajilo okvira… Da poželimo na lice staviti lude boje i reći – baš me briga što drugi misle!

BONUS:
A kad smo već kod maskare – te je večeri predstavljena nova Maybelline maskara Illegal Lenght. Ona je, kažu, pravo otkriće zahvaljujući jedinstvenim 4mm crnim vlaknima koja poput ekstenzija vidljivo produljuju vaše trepavice.
- Osim inovativne formule, tu je inovacija i u četkici: Fiber Fix četkica sa šest kutova omogućit će savršenu aplikaciju vlakana za produljivanje, zahvatiti baš svaku trepavicu te na očima zaista naglasiti ono što žena želi - . Cijena maskare: 69,90 kn. Možete je nabaviti u dm-u i drugim drogerijama.

MAYBELLINE NY KALENDAR 2012, ekipa:
Modeli: Erin Wasson, Emily DiDonato, Kemp Muhl, Julia Stegner, Jessica White, Lissalla Montenegro, Shu-Pei Qin
Make up: Charlotte Willer – službena vizažistica za Maybelline New York
Fotograf: Kenneth Willardt
Frizure: Stephane Lancien & Serge Normant
Stilistica: Patricia Field