Username *
Password *
Remember Me

- S veseljem najavljujemo ovogodišnji Antenaplugged. Poklon našim slušateljima prošlih se godina pretvorio u nezaboravan glazbeni doživljaj: intimnija live svirka najpopularnijih bendova prava je poslastica za sve, a najvećim obožavatljima grupa LET 3 i TBF omogućit ćemo i druženje s glazbenim idolima, te fotografiranje za lijepu uspomenu - izjavila je ambasadorica prvog koncerta, voditeljica Antene Zagreb Tamara Loos. - Pozivam sve da nam se pridruže na ovom slavlju urbane glazbe u Green Goldu u Zagrebu 29. siječnja 2014. od 21 sat. Ulaz je besplatan - .

r TBF

Već treću godinu zaredom, popularni zagrebački radio Antena svojim vjernim slušateljima poklanja koncerte najpopularnijih rock izvođača.

let 3 foto 6

Let 3 rock je grupa osnovana 1987. godine, te je ubrzo postala zaštitni znak grada Rijeke. Glazbena javnost vrlo je brzo postala svjesna da LET 3 nisu samo bizarni bučni čudaci, već prvorazredna rock atrakcija i zabavna umjetnička pojava. Brojnim albumima i glazbenim nagradama koje uključuju i nekoliko nagrada Porin potvrdili su kultni status regionalne glazbene grupe.

TBF 1

Splitski bend TBF godinama je u vrhu hrvatske glazbene scene. Mješavina hip-hopa i rocka, emocija i kritične energije po kojoj su prepoznatljivi TBF-ovci razveselit će mnoge na ovogodišnjem Antenaplugged-u. TBF je osnovan 1990. kao standarni hip hop/trip hop sastav da bi daljnjim radom razvili vlastiti glazbeni izričaj. Poznati su po svom direktnom izražavanju, bez dlake na jeziku, te alegoriji kroz šaljive priče. Sve nabrojeno ukomponirali su u pozitivan zvuk, od regea i duba, do funka, junglea i afro-beata. Izdali su nekoliko studijskih albuma za koje su nagrađeni velikim priznanjima poput Porina, Zlatne kugle i Crnog mačka.
tbf-4

Antenaplugged, besplatni koncerti za najvjernije slušatelje, započeli su prije dvije godine kada smo se družili s Goranom Baretom i Majkama, Nenom Belanom i FIumensima, Gustafima, Lukyjem, Psihomodo Popom i Urbanom! Prošle smo se godine družili uz tradicionalno fantastične Gorana Bareta i Majke, Belana i Gopca, Massima, Tonya, Zorana Predina i Pips Chips & Video Clips! Ove nas godine u Green Goldu očekuje najbolji rock spektakl, a za ulazak na koncert dovoljno je samo doći i uživati. Preporuča se raniji dolazak!