Neymar Jr. postao lice Police naočala

    - Jedan od lidera u eyewear biznisu, talijanski lifestyle brend Police, sa zadovoljstvom najavljuje brazilskog nogometaša Neymara Jr-a kao novog globalnog ambasadora za 2014. - objavila je talijanska modna kuća - Neymar Jr. nastavlja koracima prijašnjih Police ambasadora među kojima su Bruce Willis, George Clooney, David Beckham i Antonio Banderas. Kao najpopularnije sportsko ime Lige prvaka i FIFA Svjetskog prvenstva 2014., suradnja Neymara Jr-a s Policeom obilježava udruženje dviju najvećih ikona sezone. Kampanju je snimio svjetski poznati fotograf Rankin - .

    Neymar portrait 

    - Za mene je zadovoljstvo i čast biti novi globalni ambasador za Police - istaknuo je popularni sportaš - jako mi se sviđa njihov stil, a njihove modele nosim i inače - .

    police
    Nastao 1983., Police se na svjetskoj modnoj sceni pojavio u vrlo važnom periodu kada su se sunčane naočale transformirale iz jednostavnog modnog dodatka u modni izričaj. Tijekom 1990-ih, Police je postao pravi fenomen sa svojim plavim zrcalnim lećama: planetaran i pionirski uspjeh koji je sve do danas ostao zaštitni znak brenda. Tijekom godina, Police je razvio bogati lifestyle koncept, koji sada uključuje parfeme, satove, nakit, kožne dodatke i odjeću.