Username *
Password *
Remember Me

Slavna glumica novo je lice za L’Oréal Professionnel: Kirsten Dunst krasit će ovogodišnje kampanje linija za njegu kose Wild Stylers iz Tecni.ART, Beach Waves i Absolut Repair Lipidium. - Kirsten Dunst posjeduje bezvremensku ljepotu i moderna je žena izuzetno povezana s modom. Ima snažnu osobnost i radi vlastite izbore. Njena profesionalnost i posvećenost izvrsnosti čine Kirsten jednom od najtalentiranijih glumica koju sam ikada susrela. Posjeduje savršene atribute za utjelovljenje novih vrijednosti L’Oréal Professionnela - istaknula je Anne-Laure Lecerf, međunarodna izvršna direktorica L’Oréal Professionnela.

 

kirsten


Rođena u New Jerseyu, SAD, ali njemačkog porijekla, Kirsten Dunst ima prirodnu ljepotu i jedinstven duh. Njezina strast za modu i trendove znači da se stalno igra sa svojim stilom. Kada se sprema za novu ulogu, Kirsten uvijek radikalno mijenja svoju boju kose od crvenih tonova do sjajnih blond nijansi, kako bi se najbolje pripremila za ulogu. Filmografija Kirsten Dunst uključuje preko 50 filmova što je čini jednom od najproduktivnijih glumica u posljednja dva desetljeća. Znatiželjna o onome što život nudi, Kirsten je izrazito temeljita zbog čega se uloge koje bira kreću od velikih produkcija u kinima do nezavisnih filmova koji ruše barijere.  

U 2014. izlazi najnoviji triler Hossein Aminija, The Two Faces of January, u kojem glume i Viggo Mortensen i Oscar Isaac. U siječnju će Kirsten Dunst započeti snimanje na novom SF filmu Jeffa Nicholsona, Midnight Special, u kojemu će joj partneri biti Joel Edgerton i Michael Shannon.

Linije koje će Kirsten Dunst promovirati:
- Wild Stylers iz Tecni.ART: profesionalna linija za styling kose kojom se stvaraju rokerski, razbarušeni i grunge stilovi, koji će ove godine biti iznimno popularni. U L’Oréal Professionnel salonima od travnja 2014.

- Beach Waves: usluga teksturizacije kose u salonima kojom se postiže svježi beach izgled koji traje do osam tjedana. Ovaj look je must-have stil za novu sezonu proljeće/ljeto 2014. U L’Oréal Professionnel salonima od svibnja 2014.

- Absolut Repair Lipidium: napredni protokol inspiriran tretmanima kose iz Brazila koji 100% obnavljanja oštećenu kosu u samo jednoj salonskoj usluzi. U L’Oréal Professionnel salonima od lipnja 2014.

Foto: Matthew Brookes

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location