Username *
Password *
Remember Me

Već je sezonama očito da Donatella za svoje revije bira modele koji podsjećaju na nju, duge plave ravne kose, a sada je, u sklopu kampanje za proljeće 2014., na svoju sliku i priliku osmislila i kraljicu stilske manipulacije, Lady Gagu. Umjesto da Gagu vidimo u nekom kreativnom i neponovljivom izdanju, po čemu je i poznata, ona je uskočila u Donatelline haljine i sakrila se iza imidža dugokose plavuše u uskim pastelnim haljinama s metalnim detaljima. No, i to joj izvrsno pristaje!

 

gaga1

 

Lady na jednoj od fotografija dvojca Merta & Marcusa nosi i It torbu - kreaciju Pallazo. - Čast mi je da je Gaga lice naše nove kampanje. Ona mi je kao obitelj, utjelovljenje DNA kuće Versace. Htjela sam naglasiti njezinu istinsku ljepotu i eleganciju - istaknula je Donatella. Gaga je čak i napisala pjesmu za dizajnericu, Donatella je jedna od stvari na novom albumu Artpop.

 

gaga3

Komentari (1)

  1. nail crazy

definitivno izgleda jedno trista puta bolje od donatelle... ali, većina isto

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.