Username *
Password *
Remember Me

Avon Hrvatska pridružio se globalnoj kampanji protiv nasilja u obitelji #SeeTheSigns koja će trajati tijekom 16 dana aktivizma, a kreće 25.11., na Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama. Glumica Megan Fox, zaštitno lice mirisa Avon Instinct, podržala je lansiranje ove kampanje koja je dio Avonovog programa “Reci ne nasilju u obitelji”. Cilj ovog pokreta je educiranje promatrača i žrtvi o uočavanju znakova nasilja u obitelji te kako na siguran način intervenirati ili potražiti pomoć.  

 

megan1

 

Avon Hrvatska će svakodnevno, počevši od 25. studenog, Međunarodnog dana protiv nasilja nad ženama, na svojoj Facebook stranici objavljivati posebno dizajnirane vizuale („znakove“) kako bi pridonijeli prepoznavanju suptilnih načina provođenja nasilja nad ženama. Za vrijeme trajanja ove važne kampanje Avon Hrvatska će poticati svoje fanove da podijele “znakove” na svojim profilima te na taj način, zajedno s nama, potaknu na razmišljanje i osvijeste važnost ovog problema. Kampanja kulminira 10. prosinca, na Međunarodni dan ljudskih prava.  

 

megan2

 

“Manjak razgovora o nasilju u obitelji pomaže u prikrivanju ove epidemije. Svojom kampanjom #SeeTheSigns, Avon se nada kako će kreirati globalni pokret koji će ohrabriti i motivirati ljude da dijele i educiraju druge o znakovima nasilja u obitelji, kako bismo prekinuli ovu epidemiju nasilja”, istaknula je Megan podržavši i sama ovu inicijativu.

 

 

Komentari (1)

  1. dunjavk

bravo za avon

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.