Username *
Password *
Remember Me

Popularna zagrebačka adresa Matis sinoć je bila mjesto predstavljanja novih Remington proizvoda za uljepšavanje za kosu i tijelo, a pritom je predstavljeno i novo zaštitno lice -  slavna pjevačica Severina, koja je na događanju aparate isprobala i na modelima. Sama ističe da joj olakšavaju gotovo svakodnevna spremanja za brojna snimanja i događanja, dok u Remingtonu naglašavaju kako su Silk i i-Light pro face & body uređaji za kućnu uporabu opremljeni najnovijom tehnologijom kad je riječ o uređivanju kose i trajnoj depilaciji.

 

seveprica

Severina i modeli

 

Profesionalni asortiman najnovije Silk linije sadrži proteine svile u sloju keramike što omogućuje postizanje profesionalnih frizura, od sjajnih uvojaka do glatkih ravnih pramenova, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Silk uređaj za ravnanje kose posjeduje digitalni displej s prikazom najbolje temperature za određeni tip kose od 150 – 235 stupnjeva Celzijevih, lagano klizi i kosi daje njegovan i prirodan izgled. Silk za valovitu kosu eliptičnim oblikom cijevi te slojem svile i keramike stvara glatku valovitu kose bez stršećih vlasi. Silk za uvijanje kose zahvaljujući konusnom obliku formira svilenkasto glatke kovrče, a sušilo za kosu visokih performansi i profesionalne kvalitete omogućuje brzo i učinkovito sušenje s generatorom iona i rešetkom od keramike i svile.

 

lea

Dr. Lea Homolak

 

Na događanju je o aparatu i-Light pro face & body svoje stručno mišljenje dala i doktorica Lea Homolak iz poliklinike i studija Echo: - to je aparat koji na principu intenzivne pulsne svjetlosti (IPL) u optimalnom dijelu spektra valnih duljina i snaga, novom Propulse tehnologijom. Neke kliničke studije navode da je 66% dlačica manje i godinu dana nakon samo 3 tretmana u razmacima po 2 tjedna. Iako je aparat vrlo dobro koncipiran, ja bih svakako preporučila konzultacije klijentima koji su nesigurni da li su zaista kandidati za primjenu ovih novih tehnologija. Još uvijek je značajna razlika između medicinskih i kozmetičkih IPL uređaja, ali ovaj proizvod svakako zaslužuje pažnju i ima svoje mjesto i ekonomsku opravdanost u borbi s neželjenim dlačicama - .

 

vod2Voditelj Daniel Bilić sa Soundeta i Severina u ulozi "brijačice"

 

Remington je u sklopu „Remington Silk & Light“ eventa predstavio i dvije ekskluzivne linije za muškarce – Hyper Flex s najnovijom tehnologijom brijanja, te ProPower kolekciju šišača. Hyper Flex linija obuhvaća tri kvalitetna brijača koja posjeduju savitljivu glavu i inovativni rotacijski vrat kako bi brijanje bilo temeljitije, brže i osjetljivije. Sustav Hype Flex se prilagođava crtama lica uz minimalan pritisak i smanjenje iritacije. Novi asortiman koristi Active Contour tehnologiju za temeljito brijanje, ugodno za kožu i podjednako učinkovito kod suhe i mokre kože.

 

 

sopek

Događanju su prisustvovali i Renata Sopek...

 

vod

... kao i poznati radijski voditelj Saša Lozar

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location