Username *
Password *
Remember Me

Užurbani način života formirao je novi trend – kombiniranje cool tenisica uz najženstvenije suknje i minimalistički orijentirane crno-bijele odjevne komade koji ne narušavaju eleganciju stila. Fantastično ga je utjelovila Natalia Vodianova, no ona ne nosi samo nove Nike modele i vunicu, već uz sve to kombinira crveni ruž za usne. Spoj je to ženstvenih elemenata sa sportivo komadima koji su danas postali radna uniforma brojnih zaposlenih žena koje u danima bez sastanaka vole biti fine, no lakog koraka. Nove fotografije Natalie Vodianove napravio je Jean-Baptiste-Mondino, a stil je prezentirala Cathy Kasterine, za rujanski Harper’s Bazaar UK. Ležernu frizuru potpisuje Odile Gilbert, a divan make-up Carole Colombani.

 

423568

1

 

Komentari (3)

  1. dunjavk

nikad ne bih rekla,al tenisice super izgledaju sa suknjama

  Attachment
 
  1. amarie66679

Meni se nikako ne sviđa ovaj trend... :/

  Attachment
 
  1. Ermossa

Natalia mi je jedna od najslađih manekenki pa mi na njoj sve izgleda super, ali osobno ne bih nikada kombinirala takve traperice uz suknju.

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.