Username *
Password *
Remember Me

Vjerojatno bi i Carrie zazujala: Tamara ima odjeću i cipele poredane kao u nekom dućanu, tako da se, ističe, zna točno gdje je što. Kad čovjek ima tonu odjeće, naravno da si treba pomoć, damo se kladit da bi svaki ormar od njenog mogao naučiti nešto o urednosti… - Imam 31 crni kombinezon, a cipela mnogo, mnogo više. Odjeća je poredana po bojama, a cipele se sve vide, jer smatram da je organizacija jako bitna. Onda ne trošim mnogo vremena na biranje… - pogledajte gdje se i što sve još nalazi u ormaru osnivačice modne kuće Jimmy Choo, Tamare Mellon, jedne od najbogatijih žena Velike Britanije. Uz cipele i odjeću, možete vidjeti i vintage krznjake koje Tamara obožava, ali i sunčane naočale, a omiljena dekada su joj lude sedamdesete. 

 

 

jimmychoo cr

186471

 

202438 cr

 

186407

 

 

Komentari (3)

  1. nail crazy

omg, mislim da u čitavom životu nisam imala toliko šuza... pitam se jesu moj broj

  Attachment
 
  1. Ermossa

Njezin ormar mi zvuči woooow, ali ja nikada ne bih htjela imati baš toliko odjeće jer bih se izgubila svaki put kada bih trebala odabrati što ću odjenuti.

  Attachment
 
  1. amarie66679

Kad bih zavirila u ovaj ormar, mislim da nikada ne bih izašla! XD

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.