Username *
Password *
Remember Me

Slatki bijeg u šarenilo za ljetno je raspoloženje pripremila poznata dizajnerica Anamarija Asanović – u splitski ID Concept store (Bana Josipa Jelačića 3) stigle su nove kreacije zajedničkog naziva Sweet Escape koje karakteriziraju simpatični & ženstveni motivi. Tu su floralni print koji se miješa s grafizmima i crnim srčekima: Anamarija svake sezone predlaže eklektične uzorke idealne za vedro stilsko stiliziranje. Krojevi su lagani i udobni, a ako poželite nositi ovu kolekciju i u jesen, lako ćete se snaći s košuljama koje na nižim temperaturama možete nositi uz sako ili kardigan.

 

3

Anamarija Asanović osobno je predstavila ljetnu mini kolekciju

411

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

sviđaju mi se krojevi i printovi. suknja mi je predobra!

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Moram priznati da sam oduševljena najnovijom kolekcijom Anamarije Asanović, osobito bojama i printovima za koje smatram da savršeno odražavaju njezinu vrckavu osobnost i ne vidim bolje zaštitno lice za ovu kolekciju nego li samu dizajnericu...

Moram priznati da sam oduševljena najnovijom kolekcijom Anamarije Asanović, osobito bojama i printovima za koje smatram da savršeno odražavaju njezinu vrckavu osobnost i ne vidim bolje zaštitno lice za ovu kolekciju nego li samu dizajnericu Anamariju Asanović! Svaka joj čast!

Pročitaj više
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location