Username *
Password *
Remember Me

Vizažistica koja na svakodnevnoj bazi surađuje s brojnim svjetskim zvijezdama poput Jessice Albe, Karoline Kurkove i brojnih drugih, Lauren Andersen, pridružila se Avon obitelji kao globalna ambasadorica make-up kolekcija. Pisat će o savjetima te raditi video zapise za njihov Youtube kanal. - Također, Lauren će imati značajnu ulogu u predstavljanju nove linije proizvoda koju planiramo za ovo ljeto. Riječ je o potpunom re-dizanju i re-formulaciji make-upa, koji će odsad, uz veću zastupljenost u katalogu, biti popraćen stalnim savjetima globalnih stručnjaka poput Lauren, ali i nekih lokalnih – objavljeno je.

v


- Moja je mama bila Avon Lady i neka od najranijih sjećanja iz djetinjstva vezana uz make-up odnose se na Avonove proizvode. Uzbuđena sam što svoj put nastavljam upravo s ovim brendom i to na predstavljanju inovativne kolekcije make-upa - izjavila je Lauren Andersen.

 

3

Lauren Anderson je svoju ljubav prema make-upu otkrila tijekom djetinjstva u Los Angelesu promatrajući majčine beauty rituale. Njezina se strast pretvorila u uspješnu karijeru celebrity visažistice na snimanjima za modne editorijale, reklamama i brojnim događanjima na crvenom tepihu, a svoju filozofiju ljepote Lauren temelji na ideji da bi make-up trebao potaknuti osjećaj ljepote i samopouzdanja, neovisno o tome stvara li prirodan ili dramatičan look.

 

2

 

 

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Jako lijepa žena, predivna mi je njena boja kose! A Avonu čestitam na još jednoj super suradnji

 
This comment was minimized by the moderator on the site

da boja kose joj je presavrsena...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location