Username *
Password *
Remember Me

Vizažistica koja na svakodnevnoj bazi surađuje s brojnim svjetskim zvijezdama poput Jessice Albe, Karoline Kurkove i brojnih drugih, Lauren Andersen, pridružila se Avon obitelji kao globalna ambasadorica make-up kolekcija. Pisat će o savjetima te raditi video zapise za njihov Youtube kanal. - Također, Lauren će imati značajnu ulogu u predstavljanju nove linije proizvoda koju planiramo za ovo ljeto. Riječ je o potpunom re-dizanju i re-formulaciji make-upa, koji će odsad, uz veću zastupljenost u katalogu, biti popraćen stalnim savjetima globalnih stručnjaka poput Lauren, ali i nekih lokalnih – objavljeno je.

v


- Moja je mama bila Avon Lady i neka od najranijih sjećanja iz djetinjstva vezana uz make-up odnose se na Avonove proizvode. Uzbuđena sam što svoj put nastavljam upravo s ovim brendom i to na predstavljanju inovativne kolekcije make-upa - izjavila je Lauren Andersen.

 

3

Lauren Anderson je svoju ljubav prema make-upu otkrila tijekom djetinjstva u Los Angelesu promatrajući majčine beauty rituale. Njezina se strast pretvorila u uspješnu karijeru celebrity visažistice na snimanjima za modne editorijale, reklamama i brojnim događanjima na crvenom tepihu, a svoju filozofiju ljepote Lauren temelji na ideji da bi make-up trebao potaknuti osjećaj ljepote i samopouzdanja, neovisno o tome stvara li prirodan ili dramatičan look.

 

2

 

 

Komentari (2)

  1. Ermossa

Jako lijepa žena, predivna mi je njena boja kose! A Avonu čestitam na još jednoj super suradnji

  Attachment
 
  1. Carrie

da boja kose joj je presavrsena...

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.