Username *
Password *
Remember Me

David Sims snimio je novi katalog za prestižnu francusku modnu kuću Hermès, s dugonogom Karlie u glavnoj ulozi. Na fotografijama je lijepa Amerikanka ulovljena u dinamičnim pozama, u kojima ti predivni legendarni svileni šalovi dobivaju pokazuju svu svoju ljepotu i gracioznost.

david-sims-hermes2

Naime, kompleksna izrada ovih slavnih šalova i njihov kultni status ne jenjavaju već desetljećima (prvi je predstavljen davne 1937. godine). Rade se od najfinije svile, ručno završavaju, a motivi su aplicirani ručno, ne printom. Svake godine lansiraju se dvije kolekcije marama, neki uzorci se ponavljaju, neki su novi, dok je motiv konja i dalje vrlo popularan i tražen. Statistike kažu da se tijekom blagdanskih dana po jedna Hermès marama proda svakih dvadeset sekundi! Obično je velika 90 x 90 cm i teži 65 grama.

Danas je to najpopularniji proizvod ove modne kuće i upravo iz tog razloga svilena marama ima počasno mjesto u njihovim kolekcijama svake sezone.

Styling na fotografijama radio je Beat Bolliger.

david-sims-hermes1david-sims-hermes3david-sims-hermes4david-sims-hermes5david-sims-hermes6david-sims-hermes7david-sims-hermes8david-sims-hermes9-786x1200david-sims-hermes10david-sims-hermes11david-sims-hermes12david-sims-hermes13

Komentari (1)

  1. amarie66679

Prekrasno! Jako mi se sviđaju uzorci!

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location