Username *
Password *
Remember Me

Naša poznata pjevačica Indira Vladić u istim je "problemima" kao mnoge od nas… Naime, obožava cipele, stalno ih kupuje, one su jedna od njezinih istinskih strasti. - S obzirom da sam prava ovisnica o cipelama, zaista ne znam koliko pari posjedujem, smatram da cipela nikad dosta, pa stoga stalno pronalazim neke nove u koje se zaljubljujem na putovanjima, u gradu... jednostavno ih obožavam! Zaista mi je velika čast i zadovoljstvo biti zaštitno lice brenda za cipele, jer neskromno mogu reći da sam upravo ja pravi izbor za to, s obzirom na svoju opsjednutost lijepim cipelama – istaknula je Indira, koja je prošli tjedan ostvarila sponzorsku suradnju s Planet Obućom, koja će od sada u ponudi imati i liniju "Testirano by Indira", tako da ćete znati koje ona nosi i koje su joj omiljene. Bit će tu svega – od štikli, do balerinki.

1

U ime suradnje napravljena je i kampanja na kojoj Indira nosi neke od najnovijih modela za proljeće 2013. Fotografije je majstorski odradio Tomislav Dolenec, a styling je osmislio Marko Grubnić. - Jako sam zadovoljna kampanjom jer predstavlja mene kakva zaista jesam, prirodna, opuštena i energična - prokomentirala je pjevačica.

- Indira je bila najbolja opcija prilikom odabira zaštitnog lica za našu novu kolekciju. Njezina pozitivna energija, dinamičnost i karizmatičnost apsolutno se uklapaju u image naše kuće. Ona je simbol uspješne i modno osviještene žene koja njeguje besprijekoran stil, a to su karakteristike koje savršeno korespondiraju sa smjerom u kojem se kreće identitet naše modne kuće. Također, Indira je osoba koja se odlično osjeća u obući koju nosi i kao žena s vječnim osmijehom na licu, ona je prava inspiracija za nas i naše kupce – objasnio je direktor Planet Obuće, Zvonimir Filipović.

234