Username *
Password *
Remember Me

Pred objektivom Maria Testina, slavnog Peruanca i svjetske fotografske legende, modna kameleonka Kate Moss odjenula je boje te egzotične južnoameričke države. Etno kolorit pristaje joj savršeno: britanska modna ikona i ovoga je puta bez problema uronila u atraktivan, šareni stil, na svoj specifičan način. 

op

Kate je apsolutno predivna: etno krojeve i lude boje promovira na najljepši mogući način, ističe originalnost i svoj jedinstveni look koji daje pečat svakoj pojedinoj kombinaciji. Ovoga puta prezentiran je ultra popularni etno-eklektičan trend koji ima pravilo: više je više. Natrpanost ovdje ima smisla, a kreativni kaos modni je izazov kojeg Kate odlično razumije i nosi. Slično je i sa samim fotografijama - obrađene su na umjetnički način, tako da izgledaju kao kolaži ili retro plakati. Ovu foto-priču objavio je francuski Vogue za travanj. Naime, čitav broj posvećen je Peruu, pa su tamo na snimanje, osim Kate i Maria, skoknule i Isabeli Fontana, Aymeline Valade i Erin Wasson.

Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-01Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-03Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-04Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-05Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-06Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-07Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-08Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-09Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-10Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-11Kate-Moss-Vogue-Paris-April-2013-12

Na naslovnici je Isabeli Fontana

isabe

Komentari (1)

  1. nail crazy

baš je cool

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.