Username *
Password *
Remember Me

TKO? Sveprisutna Severina snimila je kampanju za robnu marku trendovske obuće Mass. Pjevačica se našla u ulozi Marylin Monroe, odjenula sličnu haljinu i oživjela scenu iz filma 'Sedam godina vjernosti'.

KATALOG: Najnoviji Mass katalog sa Severinom u glavnoj ulozi napravljen je u 3D verziji. Uz njega dolaze i odgovarajuće 3D naočale, a dostupan je u svim MASS prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

O BRANDU: Mass je europska modna robna marka trendovske i kvalitetne obuće te zastupnik robnih marki svjetski renomiranih proizvođača kao i vlastite robne marke.
Poduzeće je osnovano 1990. godine i u tom je razdoblju robna marka Mass postala pojam za kvalitetu i širinu ponude. Slogan „Mass obuća za Vas” najbolje reflektira misiju Mass branda jer raznolik izbor pruža obuću za cijelu obitelj, za svaku prigodu i za sva godišnja doba.
Svoj prodajni program dijele na dječju, žensku i mušku obuću, a svaku od njih još i na klasičnu, trendovsku i elegantnu obuću.
Trenutno je Mass u Hrvatskoj prisutan sa 9 vlastitih prodavaonica (4 u Zagrebu), a u 2012. i
2013. godine planira otvoriti deset novih prodavaonica u Hrvatskoj i postati jedna od vodećih robnih marki u Hrvatskoj i regiji.
Među modnim markama koje možete pronaći u njihovim prodavaonicama nalaze se poznati proizvođači obuće poput: Nike, Adidas, Puma, Fred Perry, Converse, Skechers, Reebok, Merrell, Panama Jack, Gas, Pakros, S'Oliver, Bussola, Creator, Lumber jack, Bollini, Jo Ghost, Simmy, Mustang, Carlo Ventura, Helly Hansen, Napoleoni, Geox, Josh, Ciciban, Superfit, Dr.Martens, Mass i brojni drugi...

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location