Username *
Password *
Remember Me

Top model klasične ljepote, 27-godišnja Čehinja sa adresom u SAD-u, dopustila je kamerama češkog Ellea da prošeću njezinim novim raskošnim domom u Connecticutu.

op

U prekrasnoj novoj vili Hana živi sa suprugom Drew Aaronom, njujorčaninom i direktorom tvrtke The Aaron Group. Na fotografijama koje potpisuje Branislav Simoncik, Hana nosi retro kreacije nove resort kolekcije Louis Vuitton. Make-up je osmislila i kreirala Katerina Brans.

Lijepa plavuša ponosi se brojnim kampanjama i sudjelovanjem na čak 500 modnih revija, a i velika je ljubiteljica umjetnosti i fotografije, te je sa suprugom prije par godina otvorila Aaron Galeriju u kojoj ugošćavaju mnoge nepoznate i poznate autore i buduće umjetničke zvijezde.

Iako je bila lice modnih kuća Gucci, Escada, Dior, Versace, St. John, Carolina Herrera, Bulgari i Gap, Hana velik dio svoga vremena poklanja raznim dobrotvornim udrugama kojima je njihova pomoć uistinu dobrodošla. Članica je društva The American Society for the Prevention of Cruelty to Animals, radi za Global Organization's fight against Leukemia i međunarodnu organizaciju koja se bavi poticanjem stvaranja ekološki prihvatljive odjeće ecoStyle.

HanaElle1HanaElle2HanaElle3HanaElle4HanaElle5HanaElle6HanaElle7HanaElle8HanaElle10HanaElle111

Komentari (1)

This comment was minimized by the moderator on the site

eh blago njoj u takvoj kućici ...

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location