Username *
Password *
Remember Me

Da, i večernja je šminka ovih dana doživjela renesansu – u danima izlazaka jedna od bitnih stavki je i pitanje: koje boje staviti na lice? Ako vam je dosadilo nositi samo ruž i spremni ste na nešto moćnije, proučite fotografije poznate manekenke Sigrid i njezine koloristički zahtjevne stilove. Vrijeme je da ružičasta sjenila i pudere sa šljokicama stavite u pogon.

1297

Fantastične fotografije za novi francuski Numero napravila je Katja Rahwles (styling: Franck Benhamou). Na njima se vidi sve – prekrasni pigmenti, sjaj i raskoš kreativnosti. I ne samo to, očita je još jedna stvar. A to su dvije stvari. Kao prvo, uz crnu i zlatnu odjeću, kao i fancy modne dodatke, savršeno pristaje neki izazovniji make-up u bojama. Kao drugo, uz snježno bijelu put, kakvu obično imamo tijekom zime (nadamo se da se ne kvarcate i zimi jer to užasno isušuje kožu!) ovako glamurozna šminka izgleda elegantno i nekako kraljevski. Bogato i elegantno. Odraslo. 

Cijela ova stilska priča fino se može smjestiti i u osamdesete, u vrijeme kad je više bilo više, a minimalizam smatran najvećim modnim neprijateljem. Još nešto – zalizana kosa! Savršena frendica blještavog večernjeg stylinga. Još bolje ako je zaglađena gelom ili sprejom za sjaj. Što se tiče nakita, naušnice većih dimenzija, koje su ovih mjeseci nekako još više narasle, poželjan su detalj, jer će još više privući svjetlo na lice i dodatno naglasiti raskoš vašeg izgleda...

123 cr4 cr511 cr12 cr13 cr14 cr