Username *
Password *
Remember Me

Zagrebački multi-brand dućan Shpitza angažirao je talentiranu glumicu Ivanu Roščić i našu nagrađivanu street-style blogericu Antoniju Butković / Croator.net na kampanji za jednu od modnih marki koju drže u ponudi: španjolski Kling. 

4

U suradnji su nastale slatke fotografije Ivane okružene street-artom ovogodišnjeg Muzeja ulične umjetnosti u Sigetu, odnosno predivan spoj ulične mode, umjetnosti i stila koji je neopterećen pravilima o kombiniranju uzoraka i tekstura, te promovita totalno kreativnu modnu igru.

- Inspirirani živim bojama i motivima, koji su uz ženstvene krojeve zaštitni znak svake Kling kolekcije, odlučili smo stopiti se s uvijek inspirativnim street-artom - istaknula je vasnica boutiquea Lea Đido.

Kling je mali španjolski brand čije mlade dizajnerice žele ljudima približiti retro stil odijevanja. Godišnje proizvedu četiri kolekcije, po jednu za svako godišnje doba, a inspiraciju pronalaze u svijetu filma, glazbe i pop kulture. Osim odjeće svoje kolekcije zaokruže i simpatičnim modnim dodacima.

Stvari s fotografija možete pronaći u Shpitza boutique-u u Zagrebu na adresi Lovački rog, Ilica 14.

18111618222527