Username *
Password *
Remember Me

Iako nas ljeto sad već uvjerljivo napušta, cure su na Ličko druženje s Bakom Jelom odjenule laganu & kratku LBD (little black dress). Naravno, svaka je to učinila na svoj način i time naglasila multifunkcionalnost ove modne legende. 

ab
Voditeljica Antonija Blaće

Simpatično druženje održano prije par dana na zagrebačkom Britancu (gdje su svi slučajni i namjerni prolaznici mogli nesmetano uživati u ličkim specijalitetima: pečenom krumpiru – polama, slanini, siru škripavcu, domaćem kruhu, voćnim sokovima i rakijama) nije uvjetovalo neki poseban dress code, pa su se Antonija Blaće, Anamarija Asanović i Lana Klingor odlučile za čistu klasiku. No, svaka joj je dala svoj pečat.

Antonija je, pod dojmom vrućeg ljeta, na zagrebački asfalt koji je samo čekao da zagrli kišu, okrenula leđa svim zatvorenim krojevima i odlučila se za atraktivnu čipku, dok su se Anamarija i Lana prilagodile više casual varijanti – jednostavan kroj idealan je za modne dodatke po želji! Kreatorica je svoju crnu kreaciju ukrasila šiltericom, zlatnim nakitom i kaubojkama, a pjevačica visokim čizmama i remenom na struku.

Povod druženju bio je film o Baki Jeli koji je na You Tubeu vidjelo preko 50 000 gledatelja i ljepota ličkog kraja koja je još nedovoljno turistički iskorištena.

aa
Kreatorica Anamarija Asanović

lk
Pjevačica Lana Klingor

llll
Lički medo nije imao malu crnu haljinu, već veliku smeđu bundu

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location