Vichy Capital Soleil za njegu tijela

  Slavna linija proizvoda za boravak na suncu najavljuje vruće ljeto, no iz poznate kozmetičke kuće ujedno upozoravaju na pametno korištenje sredstava, kako bismo u danima koji su pred nama uživali što je bezbrižnije moguće. Nude par savjeta kako biste bili sto posto zaštićeni i sigurni!

  2


  Savjeti
  :
  1. Proizvod za zaštitu od sunca nanosite na kožu u debelom sloju. U protivnom, zaštitni faktor na vašoj koži bit će niži od onoga na pakiranju i može doći do nepotrebnih oštećenja kože zbog neadekvatne zaštite.
  2. Ne zaboravite na refleksiju sunčevih zraka s površina kao što su voda, pijesak, beton i trava. Čak i kada je oblačno, morate zaštititi svoju kožu!
  3. Nakon izlaganja suncu isperite ostatke proizvoda za zaštitu od sunca s kože, te je dodatno njegujte sredstvima koja će kožu umiriti, nahraniti i navlažiti.


  3


  LINIJA
  :
  Capital Soleil ulje sa ZF 20 i ZF 40
  To je prvo Vichy ulje za zaštitu od sunca primjereno osjetljivoj koži. Za borbu protiv štetnih učinaka UV-zraka i za zaštitu dragocjenog genetskog kapitala kože Laboratoriji Vichy su u ulje za sunčanje dodali fotostabilni sustav filtera širokog spektra zaštite od UVA/UVB-zraka na bazi Mexoryla. Tekuća i mirisna tekstura omogućuje vrlo jednostavno i brzo nanošenje za homogenu zaštitu otpornu na vodu. Uljna tekstura koži daje satenski učinak bez bijelih tragova i otkriva sjaj preplanulog tena. Proizvod je hipoalergen, bez parabena, vodootporan te ispitan pod dermatološkim nadzorom.
  CIJENA: 125 ml, 141 kn i 165 kn

  Capital Soleil mlijeko u velikom obiteljskom pakiranju, dostupno sa ZF 30 te ZF50+.
  CIJENA: 125 ml, 165 kn

  a


  Capital Soleil sprej
  za jednostavno i brzo nanošenje, dostupan sa ZF 30 te ZF 50+.
  CIJENA: 200 ml, 157 kn

  Capital Soleil gel-mlijeko sa teksturom koja se lako nanosi i brzo upija, dostupan sa ZF 20.
  CIJENA: 150 ml, 149 kn

  GDJE KUPITI: U odabranim ljekarnama

  INFO PLUS:
  Početkom lipnja započela je i promotivna Capital Soleil akcija u ljekarnama. Uz kupnju bilo koja dva proizvoda iz linije Capital Soleil Vichy daruje veliku torbu za plažu. Akcija traje do isteka zaliha.