Uspjeh linije Oi Davines

  Posljednjih nekoliko godina proizvodi za njegu kose na bazi ulja prepoznati su kao osnovna potreba svakog frizerskog salona. Istraživanja koja su provedena u posljednje vrijeme potvrdila su da su upravo takvi proizvodi postali novi i važan segment proizvoda u ponudi koja je u stalnom rastu. Stoga nije neobično da je Davinesova Oi Oil linija postala  najprodavanija u njihovoj ponudi, što možemo pripisati odličnoj formuli, jednostavnoj primjeni, trenutnim rezultatima, prepoznatljivom mirisu i naravno jednom od vrhunskih sastojaka kao što je roucou ulje. Linija je namijenjena svim tipovima kose.

   

  davines oi 2


  OI / SHAMPOO, ABSOLUTE BEAUTIFYING SHAMPOO / Essential haircare
  Aktivni sastojci: roucou ulje, ružino ulje za sjaj. Formula ne sadrži sulfate ni parabene.
  Kako koristiti: nježno umasirati u mokru kosu. Isprati i ponoviti nanošenje. Dobro isprati.

  oi sampon


  OI / CONDITIONER, ABSOLUTE BEAUTIFYING CONDITIONER
  Posebno formuliran kako bi kosi dao izvanrednu mekoću, sjaj i punoću. Skraćuje vrijeme sušenja kose, istovremeno je štiteći od utjecaja topline.
  Aktivni sastojci: roucou ulje, maslac marelice bogat vitaminima A i C, s hidratizirajućim svojstvima, prilagođeni derivati celuloze koji kosi daju mekoću. Formula ne sadrži sulfate ni parabene.
  Kako koristiti: na čistu, ručnikom prosušenu kosu umasirati pramen po pramen. Ostaviti da djeluje 2-3 minute, raščešljati i dobro isprati. 

  oi conditioner


  OI / ALL IN ONE MILK, MULTIBENEFIT BEAUTY TREATMENT
  Višenamjenski tretman koji se ne ispire bogat je kao krema, lagan kao sprej, kosi daje sjaj, vraća joj mekoću i čini svilenkastom. Olakšava raščešljavanje suhe i mokre kose, oblikuje kovrče, vraća snagu i otpornost, te punoću bez otežavanja. Istovremeno hidratizira, olakšava i skraćuje feniranje, štiti od topline, te čini frizuru dugotrajnijom.
  Kako koristiti: nakon šamponiranja s OI/SHAMPOO, na kosu prosušenu ručnikom , nanijeti 10-15 potisaka, ovisno o stanju kose. Ne ispirati. Nastaviti oblikovanje frizure. Na čvrstu kosu preporuča se nanošenje OI/ ALL IN ONE MILK nakon upotrebe OI/CONDITIONERA. U slučaju jako dehidrirane kose OI/ALL IN ONE MILK se koristi kao hidratizirajući završni proizvod tako da se nanosi na dlanove i dlanovima se pročešlja kroz kosu.

  oi all in one milk

  OI / OIL ABSOLUTE BEAUTIFYING POTION 
  Suho ulje za kosu sadrži roucou ulje, provitamin B5 za dubinsku hidratizaciju kose, kompleks aminokiselina koji kosu čini mekom, snažnom i zaštićenom od topline. Formula ne sadrži sulfate ni parabene.
  Kako koristiti: Nakon šamponiranja s OI/SHAMPOO, na kosu prosušenu ručnikom, nanijeti 10-15 potisaka, ovisno o stanju kose. Ne ispirati. Nastaviti oblikovanje frizure.

  oi potion


  Davines / Essential Haircare OI je linija proizvoda osmišljena za ljepotu svih tipova kose. Svestran, praktičan, učinkovit i ugodan tretman koji daje izuzetne rezultate.