THE ELEMENTS // Nauka za zdravu kožu sa znanstvenim pristupom

  Rođena tijekom pandemije, kada je koža bila pod najvećim stresom, CLEAR SKIN linija brenda niz je ciljanih tretmana za njegu kože koji su osmišljeni kako bi pomogli popraviti neuravnoteženu i nezadovoljnu kožu kako bi poboljšali njezinu čistoću i zdravlje. Usmjereni na začepljene pore, akne, crvenilo, mrlje, stres i iritacije, proizvodi su formulirani s četiri ključna aktivna sastojka – aktivnim ugljenom, salicilnom kiselinom, niacinamidom i azelaičnom kiselinom. Linija je dermatološki testirana i pogodna za osjetljivu kožu.

  Clear Skin Range all

  Brend je utemeljen na 'periodnom sustavu elemenata', asortiman je kreirao kemičar za razvoj proizvoda i formuliran je s kombinacijom aktivnih sastojaka koji daju rezultate. Svaki je sastojak jedinstveno kategoriziran prema svojim prednostima za rješavanje specifičnih problema s kožom, pazeći da ne isušuje ili iritira kožu.

  Svi proizvodi su prirodni, cruelty-free i prikladni za vegane. Ambalaža proizvoda izrađena je od PET plastike, što znači da se mogu 100% reciklirati. Staklene boce, staklene pipete, poklopci, kartonske kutije i naljepnice mogu se reciklirati. Težeći pozitivnim promjenama, sve od istraživanja i razvoja do formulacije i proizvodnje radi se u vlastitoj tvornici The Elements u Velikoj Britaniji koju pokreće priroda. Eko-proizvodnja radi na mješavini biogoriva dobivenog iz povrća i solarne energije. Strojevi rade na komprimirani zrak, a transportni i logistički partneri su ugljično neutralni. Oni također uzgajaju vlastite ekstrakte sastojaka i imaju shemu ponovnog presađivanja.

  The Elements1178 1 1The Elements Square 5 high res

  Svaki je element jasno prikazan na prednjoj strani pakiranja proizvoda, što omogućuje jednostavnu izgradnju režima bez muke – prigodno za početnike u njezi kože.

  Na pakiranju je također naveden postotak aktivnih i prirodnih sastojaka u proizvodima. Prikazuje raščlambu ključnih aktivnih tvari u formuli kako bi se pomoglo u obrazovanju koji su sastojci najbolji za određene probleme i potrebe kože.

  U Clear Skin liniji postoji 5 proizvoda:

  • Purifying Gel Cleanser, 11,99€
  • Blemish Remedy Gel, 8,99€
  • Skin Clarifying Toner, 11,99€
  • Skin Balancing Cream, 12,99€
  • Pore Refining Serum, 14,49€

   The Elements Website 4

  The Elements BALANCED SKIN linija usredotočena je na ravnotežu kože, pružajući vašoj koži sastojke koji su joj potrebni za zaštitu i održavanje osjetljivih struktura mikrobioma vaše kože. Linija sadrži aktivne tvari bogate antioksidansima, koje potiču stvaranje kolagena i kontroliraju masnoću. Dermatološki testiran i odobren za osjetljivu kožu. Osim toga, linija je zadužena za kontrolu sebuma, smanjenje crvenila i djeluje umirujuće na kožu.

  U Balanced Skin liniji postoji 4 proizvoda:

  • Soothing Gel Cleanser, 14,99€
  • Balance Boost Face Mist, 11,99€
  • Daily Glow Moisturiser, 17,99€
  • Biome-Balance Hydration Cream, 17,99€

   Proizvodi su ekskluzivno dostupni u odabranim Bipa poslovnicama diljem Hrvatske.