SUPER_skin // ključne formule beauty kolekcije Nuxe Reve de Miel – za usne i ruke

  Neki dijelovi tijela kao što su usne i ruke zahtijevaju posebnu pažnju i njegu jer su izloženiji vanjskim utjecajima.

  Ta se područja brže suše, osobito u jesen i zimi, kada hladan, suh zrak i vjetar mijenjaju prirodnu barijeru kože. Usne i ruke posebno su izložene tijekom hladnih dana u godini te im moramo posvetiti posebnu pozornost kada je njega u pitanju.

  Tanka koža na usnama nema hidrolipidni film koji bi ih štitio od isušivanja i dehidracije, pa je to područje ranjivije i propusnije. Vlaženje usana slinom dodatno potiče gubitak vode, a time i dehidraciju kože.

  LIFESTYLE ROUTINE 5 025 RVB 1080x1080

  Koža na rukama ima mali broj žlijezda lojnica, zbog čega se brže suše. Ruke su također u izravnom kontaktu s vanjskim agresivnim čimbenicima (često pranje, hladnoća...) i time su izloženije.

  Med je odličan - jeste li znali da su ga još Egipćani i Rimljani koristili kao kozmetički proizvod? Zbog visokog udjela šećera, med obnavlja barijeru kože i povećava sposobnost obrane od dehidracije i vanjskih agresivnih čimbenika. Sadrži aminokiseline, proteine, flavonoide (antioksidanse, vitamine, mineralne soli...). Zaista je zlato iz prirode.

  Prije više od dvadeset godina Nuxe je stvorio liniju Rêve de Miel s ciljem vraćanja ugode suhoj i vrlo suhoj koži, poštujući pritom kožnu barijeru. Proizvodi sadrže dragocjena biljna ulja koja hrane kožu i med lavande iz Provanse koji kožu čini mekom i nježnijom.

  Reve de Miel Krema za ruke i nokte

  Svilenkasta i nemasna krema za ruke i nokte obogaćena je dragocjenim ekstraktima meda i suncokreta te dragocjenim uljima i vitaminom E. Njeguje i obnavlja suhe i ispucale ruke te ih štiti od preranog starenja. Redovitim korištenjem ruke će biti meke, a nokti ojačani.

  Rêve de Miel Hidratizirajući stik za usne

  Hidratantni stik za usne s medom i organskim suncokretovim uljem omekšava vrlo suhe usne i čini ih mekanijima, dok istovremeno ublažava osjećaj zatezanja. Idealna je baza i za najsvjetlije ruževe.

  Za oba navedena proizvoda dostupna su i DUO pakiranja. Njegujuće, praktičnije i pristupačnije.

  BEAUTÉ STICK LEVRES RESULTAT BT 019 RVB 1080x1080