SUPER_skin // uvijek atraktivna tema SUHE KOŽE zimi – spas je u balzamu i uljima

  Kako bi bila zdrava, svježa i mekana, kožu je potrebno njegovati tijekom cijele godine. Često je dovoljno posegnuti za malim brojem prilagođenih i odgovarajućih proizvoda za njegu tijela koji djeluju relipidirajuće, ne oštećuju prirodni zaštitni kiseli sloj kože te već tijekom pranja svojim njegujućim sastojcima djeluju protiv isušivanja. Avène termalna izvorska voda je prirodni djelatni sastojak koji se nalazi u srcu svih Avene proizvoda. Njezino jedinstveno djelovanje čini je idealnom za njegu osjetljive kože lica, a potvrđeno je u više od 300 znanstvenih ispitivanja.

   av3

  NOVO - HIDRIRAJUĆI BALZAM ZA TIJELO
  Isprobajte bogati balzam opuštajućeg mirisa koji obavija kožu udobnošću te ima dugotrajan učinak hidracije. Može se koristiti svakodnevno osiguravajući 24-satnu njegu. Sadrži Oleo-umirujući kompleks sastavljen od 3 biljna ulja i Avène termalne izvorske vode:
  Karite ulje - hrani i zaglađuje kožu
  Ulje šafranike – štiti kožu od oksidativnog stresa
  Ulje kameline – obnavlja kožnu barijeru

  Omiljeni zimski proizvodi iz linije Trixera nutrition i sadrže hranjivu njegu suhe i vrlo suhe kože cijele obitelji.

  TRIXERA NUTRITION VRLO BOGATI SINDET ZA ČIŠĆENJE S COLD KREMOM
  Prije svega, važno je znati s čim čistimo kožu. Agresivna sredstva za čišćenje opterećuju prirodnu sposobnost neutralizacije kože, oštećuju strukturu stanice i narušavaju funkciju barijere gornjeg sloja epiderme.

  TRIXERA NUTRITION nježno čisti, štiti i obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože i može je koristiti cijela obitelj, pa i dojenčad.

  TRIXERA NUTRITION NUTRI-FLUID MLIJEKO
  Ovo mlijeko služi za svakodnevnu njega osjetljive i suhe kože. Obnavlja, hrani i umiruje kožu, a svakodnevni život čini jednostavnijim. Također ga može koristiti cijela obitelj, pa i dojenčad. Važno je spomenuti da je nemasne i neljepljive teksture.

  TRIXERA NUTRITION NUTRI-FLUID BALZAM
  TriXera NUTRITION Nutri-fluid balzam namijenjen je svakodnevnoj hranjivoj njezi vrlo suhe kože cijele obitelji (dojenčad, djeca i odrasli).

  OLD CREAM KONCENTRIRANA KREMA ZA RUKE
  Bogata nemasna krema koja trenutno vraća osjećaj ugode rukama. Sukralfat, jedinstveni djelatni sastojak, olakšava obnovu površinskih oštećenja kože.

  aven