SUPER PARTY // NIVEA Q10 proslavila 25 godina ekspertize

  Rođendanska zabava u čast Q10 ekspertize okupila je brojne predstavnike medijske i influencer scene iz Hrvatske, Srbije i Slovenije.

  - Svjesni smo da se s godinama razina koenzima Q10 u našoj koži vidljivo smanjuje što rezultira oštećenjima, borama i sve izraženijim linijama. Zahvaljujući koenzimu Q10, osim što poboljšavaju opskrbu stanica kože energijom i jačaju njezin zaštitni sloj, djeluju i kao antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala te vraća koži zdrav izgled.

   NIVEA Q10 25 years

  Q10 Anti-Wrinkle Power dnevna krema SPF 15 obogaćena je najčišćim koenzimom Q10. Poboljšana formula osigurava 24-satno djelovanje protiv bora te ispunjava stanice kože energijom kako bi neutralizirala svakodnevna oštećenja i pomogla pri regeneraciji.

   Q10 event

  Nakon napornog radnog dana našoj koži je potrebna obnova.

  Zato je tu NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power Replenishing noćna krema čija inovativna formula pomaže regenerirati vašu kožu dok spavate te pospješuje proizvodnju kolagena. Posebno je razvijena za smanjenje 3 vrste bora: bora na čelu, oko očiju kao i bora na području obraza i usta.

  Q10 event

  Za osjetljivo područje oko očiju pobrinut će se NIVEA Q10 Anti-Wrinkle Power krema s patentiranom formulom posebno osmišljenom za smanjenje bora i revitalizaciju područja oko očiju.

  Cijene: dnevna krema 16,45 Eur, noćna krema 16,45 Eur, za oko očiju 15,01 Eur