SPRING_time // BIODERMA predstavila liniju za zaštitu od sunca PHOTODERM za jačanje prirodne obnove kože

  Ljekarnički kozmetički brend Bioderma jučer je predstavio Photoderm liniju za zaštitu od sunca s formulom koja jača prirodne zaštitne mehanizme u koži.

  image00027

  Uz moderatoricu Ivanu Antunović Jović o važnosti adekvatne zaštite od sunca govorile su specijalistica dermatovenerologije prim. dr sc. Gaby Novak-Bilić, dr.med iz poliklinike Binova te Koraljka Mlakar i Maja Kurtanjek iz tvrtke Naos.

  Koraljka Mlakar i Maja Kurtanjek
  Koraljka Mlakar i Maja Kurtanjek

  Većina krema za zaštitu od sunca razvijena je isključivo za vanjsku zaštitu što je često nedovoljno i predstavlja tek površno rješenje.

  Ivana Antunovic Jovic
  Ivana Antunović Jović

  Kako bi koži pružili pouzdanu, pravilnu i trajnu zaštitu, Bioderma je u svojoj liniji Photoderm razvila proizvode za zaštitu od sunca s posebnim Cellular Bioprotection patentom, prvim patentom s dokazanim djelovanjem za prirodnu obranu kože od UV zračenja.

  image00002

  Umjesto površne, vanjske zaštite, Photoderm formule potiču stanice kože da ojačaju vlastite mehanizme samoobrane i omoguće koži da se efikasnije odupru oštećenjima od sunca.

  Bioderma Photoderm proizvodi osmišljeni su za svakodnevno nošenje bez obzira na godišnje doba ili jačinu sunčevog zračenja.

  image00005

  Stoga, osim proizvoda namijenjenima korištenju na plaži, brend ima i proizvode koji služe za prevenciju kožnih reakcija (poput alergije na sunce ili kemijske filtere), zaštitu od sunca za osjetljivu kožu, kremu za sunčanje za djecu, suhu kožu, kožu sklonu crvenilu ili hiperpigmentaciji, specijalnu zaštitu od sunca za kožu sa sitnim borama i tamnim mrljama, posebnu zaštitu od sunca za masnu kožu sklonu aknama...

  image00019

  Posebnu pažnju Bioderma je poklonila osjetljivoj koži sklonoj nepravilnostima kojoj je potrebna velika zaštita od sunca. Upravo zato razvila je Touch inovaciju namijenjenu mješovitoj i masnoj koži s mineralnim filterima koji pružaju učinkovitu zaštitu od sunca.

  image00024

  Touch tehnologijom, kreme za sunce u dodiru s kožom pretvaraju se u puder, ostavljajući glatku i mat površinu koja traje osam sati. Photoderm NUDE Touch SPF50+ prvi je Bioderma Touch izum u zaštiti od sunca. Svojom svilenkastom teksturom zaglađuje ten, prekriva sitne nepravilnosti, daje koži prirodan izgled s mat efektom. Ova je formula najnoviji član obitelji krema za zaštitu od sunca. Pruža vrlo visoku zaštitu od sunca i potpuno prekrivanje, dopuštajući koži da diše dok u isto vrijeme kontrolira masnoću i matira kožu.

   image00032