SPRING_info // APSOLUTNO opuštanje uz mirisne formule u znaku TREŠNJE, livadnog cvijeća, irisa i ljubičice

  Slavni ljekarnički brend čije su formule bazirane na esencijama biljaka, donosi najfinije formule: iz L'Erbolario predlaže apsolutni mirisni užitak u kombinaciji s njegom tijela. Osim skincarea, tu su i slavni parfemi.

  Mirisna krema za tijelo iz linije parfema Tra i Ciliegi nježna je i daje osjećaj mekane kože. Trešnja je zvijezda ove kreme sa svojim sokom bogatim blagotvornim vitaminima, antioksidativnim ekstraktima, umirujućoj destiliranoj vodi i uljem ekstrahiranim iz sjemenki za elastičniju kožu.

  o.47625

  Osim toga, predivan cvijet trešnje ima zaštitni i tonificirajući učinak na kožu, a tu su još i hranjiva svojstva kokosovog i kakaovog maslaca, maslinovog ulja te ulja suncokretovih sjemenki.

  IMG 8946

  Foto VIA

  Parfem Regine dei Prati nježan je i prozračan. Njegova srž miješa se s notama livadnog cvijeća, koje služe kao pozadina veoma laganim i zavodljivim drvenastim akcentima koji otkrivaju beskonačnu ljepotu i jednostavnost.

  Fluid za tijelo Regine dei Prati ima antioksidativno i zaštitno djelovanje. Njezina formulacija sadrži organsko ulje dvogodišnje pupoljke i trehalozu iz Trehala Manna, koje čuvaju vlagu, dok organsko suncokretovo ulje i frakcije maslinovog ulja štite vašu kožu od radikala.

  Lila Lila LErbolario cr

  Hit linije u brendu su i Lilla Lilla, Viola te Iris, koje također imaju svoje parfemske, ali i formulacije za njegu tijela.

  Iris gel za tusiranje cr

  Iris i Viola LErbolario cr

  Iris krema LErbolario cr