SKINCARE_upgrade // koje formule za kućni wellness predlaže Nivea?

  Naturally good linija sadrži proizvode za njegu lica čiji su sastojci 99% prirodnog porijekla, potiču obnovu stanica te naglašavaju prirodnu ljepotu vaše kože. Kako bi osigurala stabilnost i sigurnost formule, koristi se preostalih 1% sastojaka.

  nivea

  Svaki od proizvoda iz Naturally Good linije sadrži po jedan organski sastojak i omogućuje vašoj koži da u svako doba dana ili noći bude u dodiru s prirodom.

  Za prirodnu blistavu kožu od jutra tu je Naturally Good dnevna krema s organskom aloe verom. U regeneraciji kože dok spavate pomoći će Naturally Good noćna krema s organskim arganovim uljem.

  Da biste na pravilan način započeli njegu lica i temeljito odstranili sve nečistoće i make-up, odaberite Naturally Good mlijeko i tonik s ekstraktom organskog zelenog čaja.

  Cijene:
  Naturally Good dnevna krema, 50 ml mpc 64,90 kuna
  Naturally Good noćna krema, 50 ml mpc 64,90 kuna
  Naturally Good mlijeko za čišćenje, 200 ml mpc 56,90 kuna
  Naturally Good tonik za lice, 200 ml mpc 56,90 kuna

  nivea 

  Od sada za vaš zasluženi "wow" efekt i prirodni sjaj pobrinut će se Natural Radiance losion za tijelo.

  Zahvaljujući serumu za dubinsku hidrataciju i vitaminu E naglasit će prirodnu ljepotu vaše kože i pružiti joj baršunasti osjećaj na prvi dodir. Samo par kapljica losiona djelovat će kao nježan poljubac sunca na vašoj koži i omogućiti joj ujednačen ten.

  Kako bi vam uz dobro raspoloženje prošao dan i uz prekrasan miris cijeli tjedan tu je Natural Radiance losion za tijelo, a za najbolje rezultate, prije prvog nanošenja napravite piling kože. Cijena: 400 ml mpc 44,90 kuna

   

   


  nivea

  Q10 plus 3u1njegujući cushion s koži identičnim koenzimom Q10 i moćnim anti-age učinkom nježno će prekriti sve nepravilnosti te vam pružiti ujednačen i svjež izgled dok će koenzim Q10, moćni antioksidans koji se prirodno nalazi u našim stanicama vidljivo usporiti učinke starenja.

  Osim što dubinski hidratizira i njeguje kožu, cushion štiti kožu od štetnih učinaka UV zračenja zahvaljujući SPF 15 pa će tako vaša koža biti dodatno zaštićena prijevremenog starenja.
  Cijena: Q10 plus 3u1 njegujući cushion, 15 g mpc 139,90 kn