SKIN_upgrade // mirisni LOSION umjesto parfema? O da, u ovih 7 laganih kreacija

  Ljeti, kad se kuhamo i kad je prevruće za išta stavljati na sebe, losion koji hidratizira i daje lagani miris koži idealan je beauty adut - nosimo ga umjesto klasičnog parfema. Donosimo sedam divnih formula, laganih i čarobnih, koje će nas pratiti tijekom čitavog dana, bilo da smo na poslu ili na nekoj pustoj plaži. Naglasak je na notama kao što su bijela ljubičica, jorgovan, bademovo mlijeko, sandalovina, vanilija...

   

  43417
  Reformation

   

   

  43417
  Trussardi My Name Body Lotion losion za tijelo (200 ml) 299 kn
  Miris je svjež, cvjetan i nježan. Otvara se bijelim ljubičicama i heliotropom, u srcu su note jorgovana i mošusa, koje slijedi baza vanilije i suhog ambera. Arhitekt Antonio Citterio potpisuje neobičnu, predivnu bočicu parfema.

   

  43417
  Michael Kors Wonderlust losion za tijelo (150 ml) 319kn
  Miris spada u orijentalno-cvjetnu gurmansku kategoriju, a note čine bademovo mlijeko, sandalovina i vanilija. Zaokružen je svježinom talijanskog bergamonta i ružičastog papra.

   

  43417
  Douglas HOME SPA Spirit of Asia losion za tijelo (300 ml) 109kn s goji bobicama i bambusovim mlijekom.

   

  43417
  Alaia Alaia Paris (200 ml) 355kn - prvi je miris kultnog francuskog kreatora Azzedina Alaie koji vizualno ujedinjuje modne zaštitne znakove branda. Proglašen je najboljim mirisom 2015. godine. Miris otvaraju rozi papar, peonije i frezije.

   

  43417
  Zadig & Voltaire This Is Her losion za tijelo (200 ml) 235 kn
  ‘This is Her’, drvenasto je cvjetna gurmanska kompozicija koju potpisuju parfumeri Sidonie Lancesseur i Michel Almairac. Sadrži note ružičastog papra, arapskog jasmina, vanilije i sandalovine.

   

  43417
  Thierry Mugler Angel losion za tijelo (200 ml) 345 kn
  Još 1992. godine originalni je Angel bio lansiran pod krilaticom - nikad prije viđen, namirisan ili zamišljen - započeo je eru gurmanskih mirisa i promijenio svijet parfema. Parfemski nos je slavni Givaudan. Među notama su kakao, karamela, voće, pachouli...

   

  43417
  Hugo Boss The Scent For Her Body Lotion losion za tijelo (200 ml) 315 kn
  Početak mirisa spaja sočne arome breskve sa cvjetovima frezije dok je u srcu mirisa osmantus koji razvija miomirise nalik marelici. Osnova je gurmanska i nudi akorde kakaa koji produbljuje cvjetno - voćne nijanse i daje im soficticiranu slatkoću i toplinu.

  Svi losion dostupni su na douglas.hr