SKIN.upgrade / matiranje + miris bijeloga čaja na koži

  Kako nam dolaze topliji dani, tako i koža sve više reagira na temperaturu okoline – Vichy predlaže matirajući 3D korektivni puder koji ima visok nivo pokrivenosti i sprječavanja izbijanja sjaja. Istovremeno, Elizabeth Arden ima nešto mirisno za kožu tijela: tu je bogata krema za tijelo s esencijama bijelog čaja, zrna tonke i drugih egzotičnih nota... Osim kreme, u novoj liniji dostupan je i sam miris.

   DERMABLEND 3D Correction Pack 0638 673 25 NUDE 170.12 kn ljekarne cr


  Suncem obasjana koža, miris svježe opranog rublja, dobra knjiga i prvi gutljaj čaja, mali užici koje svi dobro poznajemo... Elizabeth Arden nam predstavlja White Tea, čisti, luksuzni i jednostavan miris koji nas poziva da uživamo u trenutku i uronimo u draga sjećanja. Dašak mirnoće i jednostavnost mirisa White Tea uz dodatak svježine talijanske mandarine i egzotičnih senzualnih nota, mate čaja i zrna tonke.  Za ženu koja želi biti opčinjena trenutkom.

  DERMABLEND 3D Correction Pack 0638 673 25 NUDE 170.12 kn ljekarne cr


  Gornje note su mandarina, muškatna žalfija, paprat i morske note.
  Srednje note su bijeli čaj, čaj mate iz paragvaja i bijeli iris.
  Bazne note su amber, ambreta, mahune tonke i egzotično drveće.


  Ovaj miris željeli smo zaustaviti trenutak blaženstva i sreće pri ispijanju prvog gutljaja čaja - Kreatori mirisa White Tea Rodrigo Flores-Roux, Guillaume Flavigny & Caroline Sabas.

  Cijene:
  White Tea Eau de Toilette Spray 269 kn, 50 ml
  White Tea Eau de Toilette Spray 199 kn, 30 ml
  White Tea Pure Indulgence Body Cream, 199 kn, 400 ml
  White Tea Pure Indulgence Hand Cream 60 kn, 30 ml
  White Tea Cream Deodorant, 134 kn, 40 ml

  Linija je dostupna u parfumerijama: Muller, Douglas, Anabella, Martimex.

   DERMABLEND 3D Correction Pack 0638 673 25 NUDE 170.12 kn ljekarne crDERMABLEND 3D Correction Pack 0638 673 25 NUDE 170.12 kn ljekarne cr

   

  Dermablend 3D correction, Vichy korektivni puder

  Dermablend puder najbolje je nanositi plosnatim kistom za tekući puder na prethodno nahranjenu kožu. Za dodatno prekrivanje jačih nepravilnosti, koristite ga kao korektor, utapkavajući ga prstima na problematično područje. Dermablend puder ima visoku moć prekrivanja i mat završetak, ali je unatoč tome vrlo lagan i izgleda vrlo prirodno na koži. Odličan je odabir za masnu i mješovitu kožu. S obzirom da dugo traje i ima visoki zaštiti SPF, koristan je za dnevno korištenje jer je otporan na prekomjerno izlučivanje sebuma i znojenje. Baršunastog je završetka i može se učinkovito koristiti na masnoj i mješovitoj koži - Simona Antonović, poznata hrvatska vizažistica.

  Cijena pudera: 172 kn.