SKIN_upgrade // lekcija za dobar pogled - koje su 4 prednosti KREME ZA PODRUČJE oko OČIJU?

  Često je zaboravimo nanijeti, no važna je kao dnevna krema ili ona sa zaštitnim faktorom... Koje su prednosti kreme za područje oko očiju? Nerijetko je u gel varijanti, za hidrataciju, no tu su i formule s anti-age pojačanjem, vidno gušće i kompaktnije. Krema za oči se na podočnjake - nježno utapkava, a ne razmazuje. Koža je na tom području najosjetljivija i izuzetno tanka

   eyecream

   

  1. Kao prvo, koži oko očiju treba konstantna hidratacija, najtanje je i najosjetljivije na licu. Suha koža česta je pojava, naročito nakon ljeta, stoga jedna dobra kremica koja hidratizira te tanke borice nije na odmet.

  2. Kao drugo, tu su oni hvalevrijedni sastojci kao što su Q10 ili hijaluronska kiselina koje pomažu u anti-age sferi. To je bonus u anti-age njezi lica koje s vremenom polako, ali sigurno u koži gubi hijaluronsku kiselinu koja djeluje na mekoću i elastičnost.

  eyecream

  3. Nadalje, lagana tekstura (često u gel varijanti) nezamjenjiva je upravo radi upijanja, kremica mora biti lagana kako bi se dobro smjestila na naše podočnjake i borice te obavila posao kako treba. Ova formula vrlo je zahvalna i kao tekstura u formi gela jer on gladi i osvježava kožu. Ako vam se čini da se krema rulji, ili je stara ili vam ne odgovara.

  4. Dobra krema za područje oko očiju ujedno smanjuje otečenost podočnjaka.

   

  eyecream

  eyecream