SKIN_upgrade // koja formula kombinira SVJEŽINU losiona i RASKOŠ kreme?

    Iako je ljeto gotovo i u potrazi smo za nečim konkretnijim, kad je riječ ne samo o odjeći, već i kremi za lice, lagane teksture itekako su osvježavajuće i pašu nam na licu od jutra do mraka. Ovu temu obratio je francuski brend Avène čija je termalna voda odavno postala partnerica lijepe, mladolike kože. Sada donose novu kreaciju koja kombinira svježinu losiona i raskoš dnevne kreme.

    Hydrance Aqua-gel je višenamjenska krema koja ima 3 uloge: može biti dnevna krema, maska za spavanje i njega područja oko očiju!

    EAU THERMALE AVENE hydrance instagram post quarter1 2019 hydrating aqua cream in gel low resolution 2

    - Kada mreža međusobno povezanih djelatnih sastojaka dođe u kontakt s kožom, pod pritiskom nanošenja veze među njima pucaju čime se oslobađa patentirani Cohederm kompleks djelatnih sastojaka te termalna izvorska voda. Zatim zajedničkim snagama prolaze kroz površinske slojeve epiderme, a gornji sloj epiderme (stratum corneum) se popunjava i dolazi do dugotrajnog umirujućeg djelovanja. Kako bi se oslobodila prirodna svježina kože, dva agenta Pre-tokoferil i Dekstran Sulfat, zajedno uklanjanju tragove umora i štite je od štetnih učinaka oksidativnog stresa - objavio je Avène.

     EAU THERMALE AVENE hydrance instagram post quarter1 2019 hydrating aqua cream in gel low resolution 2