SKIN_upgrade // FILLER dnevna krema, PUDER kao urbana zaštita, SHEA maslac njega usana

  Početak novog tjedna ne može biti bolji - stigli su nova Eucerin filler krema, za anti-age pojačanje u dnevnoj rutini, zatim Labello za usne s mirisom shea maslaca i YSL puder obogaćen česticama perlita iz vulkanskih stijena... Wow!

   

   ECN 17442 Hyaluron Filler 6 PR Print 300 dpi

  Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema protiv bora za normalnu i mješovitu kožu
  Nekomedogena, lagana dnevna krema protiv bora sa zaštitnim faktorom SPF 15 i UVA zaštitom ispunjava čak i najdublje bore iznutra. Formula kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja prodire do bora i djeluje na mjesta gdje bore nastaju, dok bioaktivni glicin saponin aktivno potiče prirodnu proizvodnju hijaluronske kiseline u koži poboljšava razinu zadržavanja vlage i zaglađuje bora iznutra. Namjena: ujutro i kao podloga za šminku. Cijena: 210 kn, ljekarne.

  ECN 17442 Hyaluron Filler 6 PR Print 300 dpi


  Vanilla Buttercream balzam za usne
  Shea maslac održava vlažnost usana i štiti od vanjskih utjecaja, dok zavodljiva aroma vanilije usne čini apsolutno neodoljivima. Cijena: 21,90 kn, drogerije

  ECN 17442 Hyaluron Filler 6 PR Print 300 dpi


  YSL All Hours Encre de Peau u 12 nijansi, SPF 20
  Visok udio finih pigmenata te vodootporan finiš koji se ne preslikava omogućuju potpunu pokrivenost tijekom 24 sata. Zahvaljujući posebnim polimerima obogaćenim česticama perlita iz vulkanskih stijena, koji u vodi može apsorbirati i do 3,5 puta veću težinu od vlastite, tekući puder ostaje postojan cijeli dan - objavio je brend. Poseban kompleks sastojaka za njegu kože s antioksidacijskim učinkom poboljšava njezinu teksturu i štiti je od agresora u urbanom okruženju. Kombucha, fermentirani ekstrakt crnog čaja, daje joj zdrav sjaj. Cijena: 413 kn.

   

  ECN 17442 Hyaluron Filler 6 PR Print 300 dpi