SKIN_info // OLIVAL ima 2 formule za sunce – hidratiziraju i matiraju

  Olival Professional krema za lice SPF 50 je matirajući mousse namijenjen svim tipovima kože i posebno prilagođen mješovitoj i masnoj koži lica i vrata. Zahvaljujući sposobnosti brzog upijanja - nakon čega ostaje tek baršunasti mat finiš, posebno će se svidjeti onima koji žele matirani ten tijekom cijelog dana.

  cHfSf3Rw cr

  Olival Professional fluid za lice SPF 30, drugi Olivalov novitet za proljeće 2021., vrlo je lagani dnevni fluid za sve tipove kože s posebnim naglaskom na suhu i osjetljivu kožu lica i vrata. Svilenkasta tekstura upija se iznimno brzo čineći kožu hidratiziranom uz neodoljivi prirodni sjaj.

  DmyJ7bBw

  Olivalovi noviteti obogaćeni su niacinamidom (vitamin B3) koji reducira pojavu nepravilnosti, regulira lučenje sebuma i vidljivost pora, te ujednačava ton i teksturu kože.

  Antioksidans ubikvinon ili koenzim Q10 još je jedan ključni sastojak koji štiti od slobodnih radikala nastalih UV zračenjem i okolišnim stresorima, stimulira sintezu kolagena, umiruje kožu i djeluje prevenirajuće na znakove preuranjenog starenja. Osim toga, proizvodi ne ostavljaju bijele tragove, ne sadrže dodane boje i mirise, te su laboratorijski testirani.

  Cijene:
  Olival Professional krema za lice SPF 50: 99,90 kn, Olival Professional fluid za lice SPF 30: 89,90 kn