SKIN_info // KAKO i gdje nastaje termalna voda Avène

  Avène termalna izvorska voda ima umirujuće, anti-iritirajuće i omekšavajuće djelovanje na kožu, što dokazuje više od 150 kliničkih studija.

  Nastaje spajanjem podzemnih struja u gorju Cevennes te izvire nakon četrdesetak godina putovanja kroz podzemlje. Tijekom tog dugog putovanja obogaćuje se elementima u tragovima te silikatima koji je čine tako nježnom za kožu.

  EAU THERMALE AVÈNE

  Izvire iz dubine zemlje u blizini mjesta Avène, posve bistra i čista, temperature 25,6 °C, s niskim sadržajem minerala i optimalnom ravnotežom kalcija i magnezija, što Avène termalnoj izvorskoj vodi daje umirujuća, anti-iritacijska i omekšavajuća svojstva. Njezin sastav je jedinstven i stalan: niska mineralizacija (266 mg/l) i pH 7,5.

  Avène termalna voda u samoj je srži brenda. Zbog ove je jedinstvene prirodne formule i nastao čitav brend te se ona danas nalazi u svim proizvodima francuskog dermokozmetičkog diva.

  EAU THERMALE AVENE comedomed

  Cicalfate obnavljajuća emulzija, zahvaljujući iznimnim hidratantnim svojstvima, našla je mjesto u dnevnim beauty rutinama brojnih Hrvatica.

  Među najprodavanijim proizvodima brenda našao i Cleanance Comedomed, proizvod nove generacije protiv mitesera i prištića koji djeluje učinkovito i brzo te već nakon tjedan dana smanjuje nepravilnosti, sužava pore te matira sjajnu kožu.

  rfr

  Krema za zaštitu od sunca SPF 50+ jedan je od najpopularnijih proizvoda u SPF kozmetike na svijetu. Sadrži jedinstvenu Sunsitive Protection kombinaciju djelatnih sastojaka, koja je rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre.

  Hydrance lagana hidrirajuća emulzija na listi je najprodavanijih proizvoda jer nadoknađuje nedostatak prirodne vlage koji pogađa i osobe suhe kože, kao i one s masnijim tenom.