SKIN_info // fagilna koža ljeti ima posebne zahtjeve – A-Derma ima prijedlog koji djeluje i PROTIV OŽILJAKA

  - Svi tipovi kože izlaganjem suncu postaju fragilni, a to se posebno odnosi na oštećenu kožu. Prije ili kasnije, svatko će se suočiti s problemom rane ili svježeg ožiljka, koji će biti izloženi suncu, bilo da su ozlijeđeni, tetovirali se ili su prošli dermatološki postupak – javlja brend A-Derma i predstavlja inovaciju za njegu oslabljene kože: Epitheliale A.H linija namijenjena je njezi oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana te za promjene koje mogu ostaviti ožiljke i tragove.

  EPITHELIALE A.H ULTRA 50 cr

  Epitheliale A.H ultra zaštitna obnavljajuća krema SPF 50+ , iznimno sigurno A-Derma rješenje za sprečavanje pojave hiperpigmentacija na mjestima kože koja su bila oštećena svakodnevnim ozljedama, tetovažama ili dermatološkim postupcima i zahvatima.

  Ovaj proizvod predstavlja 2u1 tretman proizvod za oslabljenu kožu izloženu suncu, za obnavljanje kože i zaštitu od UV zračenja.

  Riječ je o formuli koja kombinira djelatne tvari Epitheliale A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme i fotoprotektivni sustav A-DERMA PROTECT linije:
  • CICAHYALUMIDE, patentirani kompleks djelatnih tvari za obnavljanje oslabljene kože i sprječavanje pojave tragova
  • mačja kandža za ublažavanje neugodnih senzacija na koži
  • patentirani fotoprotektivni sustav za zaštitu kože od štetnih učinaka UVA i UVB, vidljive i infracrvene svjetlosti.

  ad ig fb lifestyle products post eah ultra range new spf50 2021

  Mogu je koristiti odrasli i djeca, na licu i tijelu. Primjenjuju se jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi. Testirano nakon tretmana pilingom, laserom i na tetoviranoj koži.

  Epitheliale A.H linija je ekspert za zacjeljivanje protiv tragova

  Epitheliale AH ULTRA & Epitheliale AH ULTRA SPF 50+ trostrukog su djelovanja: optimiziraju kvalitetu zacjeljivanja, djeluju protiv tragova i umiruju neugodne senzacije na koži, a mogu se koristiti kod različitih oštećenja i tipova oslabljene kože: posjekotine, blaže opekline, tetovaže, kozmetički i dermatološki postupci ( krioterapija, kemijski pilinzi, laserski tretmani itd.).

  Formula Epitheliale A.H ULTRA sadrži 94% sastojaka prirodnog podrijetla i može je koristiti svatko, od novorođenčadi do odraslih osoba, na licu, tijelu i vanjskim intimnim područjima.

  Formula Epitheliale A.H ULTRA SPF 50 + sadrži dodatnu UV zaštitu, smanjujući tako rizik od postupalnih hiperpigmentacija. Ovu kremu mogu koristiti djeca i odrasli na licu i tijelu.
  Kreme se primjenjuju jednom ili dva puta dnevno dok se površina kože u potpunosti ne obnovi.

  Cijena: 40 ml, 142 kn

  Epitheliale A.H MASSAGE masažno gel-ulje preporučuje se kao nastavak tretmana, jer poboljšava izgled ožiljaka i strija u trećoj fazi zacjeljivanja. Mogu ga koristiti i trudnice. Primjenjuje se jednom ili dva puta dnevno uz tehniku masaže "palpacija i kotrljanje" tijekom 2-3 minute.

  ad tattoos woman shoulder birds square 2021