SKIN_info // EUCERIN sada ima legendarnu UreaRepair PLUS formulu - za stopala

  - Pjena ultra-lagane i ugodne teksture te umirujućeg mirisa posebno je dizajnirana za suhu kožu. Njezine aktivne tvari – ureja, dekspantenol, ceramidi i dekandiol – umiruju i ublažavaju ispucalu, suhu kožu. Kliničke i dermatološke studije potvrđuju njenu vrlo visoku učinkovitost i podnošljivost, uključujući na koži dijabetičara kao i za dodatnu njegu. Osim toga, prikladna je za korištenje u kombinaciji s kompresijskim čarapama i hulahopkama – javlja Eucerin, čija je linija s ureom jedna od najboljih za sređivanje super suhe kože.

  ECN Urea PR 3 web cr

  Nova Eucerin UreaRepair PLUS pjena za stopala s 10% ureje ima formulu pjene s pumpicom koja olakšava doziranje. Prije upotrebe je potrebno protresti, kao i svaku pjenastu formulu.

  Pjenu suha koža brzo upija te ne ostavlja masni trag. Formula ima lagani miris koji doprinosi osjećaju wellnessa.

  Testiranje je uključilo 750 dobrovoljnih ispitanika – od kojih su 50% bili dijabetičari – u razdoblju od 4 tjedna – nova se formula istaknula kao favorit u odnosu na verziju bez mirisa i konkurentski preparat.

  UreaRepair linija njege proširila je svoj asortiman te uključuje ukupno 21 preparat za njegu kože lica i tijela.

  ECN Urea PR 1 web cr

  Koncentrirana formulacija UreaRepair PLUS obuhvaća 13 proizvoda, dok 5 UreaRepair ORIGINAL i 3 njege za lice i usne čine ostatak asortimana.

  Njega ima povjerenje medicinske zajednice, s 95% dermatologa koji preporučuju UreaRepair PLUS za pacijente s kožnim indikacijama koji variraju od uobičajeno suhe kože (kseroza) do psorijaze, keratoze i ostalih kožnih oboljenja koji su povezani s dijabetesom.

  Pojedinačni Eucerin preparati rješavaju probleme suhe kože različite razine na svim dijelovima tijela. Uključuju UreaRepair PLUS losione s 5% i 10% ureje, kao i UreaRepair PLUS kremu za tijelo, kremu za ruke i stopala i sada novu Eucerin UreaRepair PLUS pjenu za stopala.

  UreaRepair PLUS intenzivni tretman s 30% ureje je preparat s iznimno visokom koncentracijom ureje formuliran za izrazito suhu, grubu i perutavu kožu. UreaRepair linija njege također uključuje osvježavajuću pjenu za tuširanje, kremu i losion s 5% ili 10% ureje kao i Acute Lip Balm za vrlo suhe i ispucale usne. Kao i svi Eucerin preparati, dostupni su bez recepta u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i drogerijama s odjelom bezreceptnih lijekova.

  EC Urea range web cr