SKIN_info // Eucerin donosi idealnu njegu nakon ljeta – od hidratacije do anti-age seruma

  Ljeto, odmor, sunčeva svjetlost i energija ljudskom organizmu donose brojne dobrobiti, od stvaranja vitamina D do oslobađanja od stresa.

  Usprkos tome, pretjerano izlaganje suncu može biti štetno za kožu i ostaviti vidljive posljedice. Prije svega, neumjereno izlaganje suncu izaziva prijevremeno starenje kože.

  euc4

  Kako njegovati kožu nakon ljeta

  Nakon ljetnog uživanja koži često nedostaje hidracije. Ona se isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Stoga je održavanje optimalne hidracije ključno za zdravu kožu bez finih linija i bora. Ključni sastojak koji sprječava da koža izgubi previše vlage je hijaluronska kiselina koja djeluje poput magneta privlačeći vodu na kožu. Obogatite rutinu njegom obogaćenom ovim potentnim sastojkom kako biste održali kožu hidriranom, zdravom i odgodili znakove starenja kože.

  h8

  Anti-age serum koji briše bore

  Ukoliko nakon ljeta primjećujete izražene fine linije, bore i suhoću kože upotpunite rutinu njege sa inovativnim Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom koji s 3x učinkom trenutno pruža vlažnost, povećava razinu hidracije u koži do 24 h te ispunjava fine linije i bore. Klinički i dermatološki dokazano prikladan je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

  euc9

  Intenzivna hidracija s 3x učinkom

  Eucerin Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidraciju kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline koje zaglađuju fine linije u gornjim slojevima kože, ali i prodiru u epidermalne slojeve u kojima nastaju dublje bore. Ova inovativna anti-age maska izrađena je od bio-celuloze, biorazgradivog materijala prirodnog podrijetla. Djeluje već kroz 5 minuta a kožu lica čini trenutno svježom, hidriranom i blistavom.

  ECN Hyaluron osvjezavajuci sprej web

  Hidracijski boost u svakoj prilici

  Kada vam je tijekom dana potrebna dodatna hidratacija, nanesite Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo. Prikladan za sve tipove kože, ovaj jedinstveni sprej trenutno otpušta hijaluronsku kiselinu u obliku osvježavauće maglice, a njime možete umiriti i hidrirati kožu lica i tijela u svakoj prilici.

  euc93

  Savršena rutina za optimalnu hidraciju

  1. Kožu temeljito očistite odgovarajućim sredstvom za čišćenje poput Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] gelom za čišćenje.
  2. Pružite koži dodatnu hidraciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom nježnim masiranjem na dobro očišćenu kožu. Možete ga koristiti ujutro ili navečer.
  3. Nanesite svakodnevnu hidratantnu kremu koja uz anti-age učinak pruža i zaštitu od sunca poput Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme SPF 30 za sve tipove kože.
  4. Kada osjetite da je vašoj koži potrebna dodatna hidracija i osvježenje pošpricajte Eucerin Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo tijekom dana, a navečer se opustite uz Eucerin Hyaluron-Filler masku za intenzivnu hidraciju koja djeluje u svega 5 minuta.

  ECN rutina nakon ljeta web