SKIN_info // DVOSTRUKO čišćenje mikroemulzijom i amino-gelom

  Koža lica izložena je zagađenju zraka i česticama koje uzrokuju prijevremeno starenje kože, a u toplijim danima dodatno nanosimo još više kreme sa zaštitnim faktorom. Naravno, to je dodatni izazov za čišćenje lica. Olival zato predlaže dvostruko čišćenje lica.

  Olival Professional čistači 1 cr

  - Dvostruko čišćenje lica zasniva se na činjenici da se 'slično otapa u sličnom' i zapravo se sastoji od dva koraka. Tijekom prve faze čistačem na bazi ulja uklonit ćete make-up, ostatke kreme za sunčanje, višak sebuma i sve druge nečistoće topljive u uljima. Drugi korak koji će odraditi čistač na bazi vode uklonit će sve tvari topljive u vodi, dobro očistiti pore i na taj način ostaviti kožu čišćom nego što je ikad bila! Ovaj način čišćenja lica ne uzima previše vremena, a zaista čini veliku razliku, posebno kada su u pitanju proizvodi sa zaštitnim faktorom ili jači make up – piše Olival.

  Olival Professional Amino gel 1

  Iz Olivalove Professional linije stižu Mikroemulzija i Amino gel - kao dva koraka u čišćenju lica. 

  Mikroemulzija je lagano ulje obogaćeno skvalanom i uljem konoplje srednje gustoće te služi uklanjanju šminke i proizvoda za zaštitu od sunca. U kontaktu s vodom emulzificira se i pretvara u mlijeko, te nježno otapa i uklanja sve nečistoće. Ekstrakt sladića i vitamina E djeluju protuupalno i antiosidativno.

  Amino gel hidratantni je gel s ovlaživačima i betainom, poliglutaminskom kiselinom, alantoinom, aloe verom i ekstraktom sladića. Nježno čisti lice, hidratizira kožu i sprječava njeno isušivanje, djeluje protuupalno i umirujuće, te je priprema za idući korak u rutini njege lica.

  Olival Professional čistači 3

  I Olival Professional Mikroemulzija i Amino gel dolaze u ambalaži s pumpicom, no dok se Mikroemulzija nanosi suhim dlanovima na suho lice i masira minimalno 20 sekundi, pa tek onda ispire, Amino gel se umasira na vlažno lice i potom ispire. Valja istaknuti i kako se oba proizvoda mogu koristiti na svim tipovima kože u jutarnjoj i večernjoj njezi, te da ne sadrže dodane mirise ni bojila.

  Cijene:
  Olival Professional Mikroemulzija: 69,90 kn
  Olival Professional Amino gel: 39,90 kn