SKIN_info // Clinique slavna krema za hidrataciju dobila je novu formulu

  - Gel krema koju volite, Clinique Moisture Surge 72h, dobila je novu formulu. Pruža hidrataciju koja ide čak 10 i više slojeva kože. Punih 100 sati. Koža je zaglađena, blistava i hidratizirana, čak i nakon umivanja lica. Samoobnavljujuća tehnologija pomaže koži da stvori svoj vlasiti izvor (bunar) vode kako bi se kontinuirano i samostalno hidratiziriala – objavio je Clinique povodom predstavljanja kreme Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator.

  rf

  Aloe Vera Bio Ferment

  Naša nova, ekskluzivna biofermentacija Aloe Vere kreirana je korištenjem organskog ekstrakta praha aloe, laktobacilusa i vodice aloe vere. Jedinstvenim procesom fermentacije, sastojci se pretvaraju u jedinstveni sastojak bogat nutritientima za lakše upijanje u kožu. Ovom biofermentacijom, obogućujemo koži da dulje vremena zadrži vodu.

  Aloe prah - dobiven iz certificirane organske aloe bogate polisaharidima i služi kao hrana u tijeku procesa fermentacije.
  Lactobacillus- probiotički kvasac koji se hrani ekstraktom aloe koji se tijekom procesa fermentacije pretvara u bio sastojak.
  Aktivna vodia Aloe- koristila se za kuhanje i uzgoj bio fermenta Aloe Vere. Čista voda ulijeva se s ekstraktom lišća aloe barbadensis, a zatim se nadopunjava kako bi zadržala pozitivne i negativne ionske naboje što povećava mogućnost vaše kože za većim upijanjem vode.

  vf

  Hijaluronska kiselina je ključni sastoja svih Moisture Surge proizvoda koja je u mogućnosti držati 1000 puta više molekula vode. Ona pomaže koži da stvori svoj vlastiti rezervoar/bunar vode.
  Formulirana s kofeinom i aktivnom vodicom aleo pomaže aktivirati dotok vode uz kontinuiranu hidrataciju.
  Trehalose + Sorbitol - Derivati šećera pomažu koži dublje upijanje vode.

  Od sada u održivom pakiranju – staklene bočice možete pronaći u slijedećim militražama:
  30ml/ 206.50 kn
  50ml/ 372.75 kn
  Limited edicija samo Fabu parfumerije (Split, Rijeka i Dubrovnik, te Fabuspot.com – web shop): 15ml/76 kn; 75ml/449.75 kn

   ec