SKIN_info // ATOPIJSKI DERMATITIS je nasljedan, stanje kože olakšavaju prirodna ulja s linolnom kiselinom

  Atopijski dermatitis obično se nasljeđuje genetski, pa se roditelji čija djeca pate od tog stanja kože suočavaju s velikim izazovima.

  Zara Casual Style Spring Summer 2021 Lookbook15

  Bebe i mala djeca imaju tanju i osjetljiviju kožu od odraslih, s još nedovoljno razvijenom zaštitnom barijerom pa roditelji točno moraju znati koju osnovnu njegu trebaju koristiti.

  Specijalizirana njega kože može ublažiti simptome atopijskog dermatitisa dok istovremeno blago djeluje na kožu. Izvrstan je primjer učinkovite njege koja je dokazano prikladna za bebe, pa čak od prvog dana.

  Zara Casual Style Spring Summer 2021 Lookbook07

  Kad koža djeteta pokazuje simptome iritiranosti ili suhoće, roditelji se mogu osloniti na AtopiControl balzam za smirivanje i njegu. A kad je vrijeme kupanja, AtopiControl ulje za pranje bez sapuna nježno čisti dok istovremeno podržava prirodnu zaštitnu funkciju kože. Za akutnu fazu atopijskog dermatitisa, kad je koža upaljena, tu je i Eucerin AtopiControl Akut krema za njegu kože sklone crvenilu, pogodna za bebe od četiri tjedna, kao i Eucerin AtopiControl sprej za nadraženu kožu, pogodan za djecu u od treće godine.

  • Svakodnevna njega kože za sve dobne skupine - čak i od prvog dana. AtopiControl balzam se brzo upija, lagan je i ugodan za nanošenje te ne ostavlja masan trag na koži. Istodobno djeluje umirujuće i njegujuće te pruža sate bez osjećaja svrbeža na koži.

  Zara Casual Style Spring Summer 2021 Lookbook10

  • Pogodno za cijelu obitelj - čak i od prvog dana. AtopiControl ulje za tuširanje bez sapuna vrlo je nježno sredstvo za pranje tijela koje sadrži više od 60% prirodnih ulja s visokim udjelom snažne linolne kiseline.

  Atopijski dermatitis, obilježen suhom I nadraženom kožom, svrbežom i upalama, sve je češće stanje koje ugrožava kvalitetu života. Utječe na čak 5% odraslih i 20% djece. AtopiControl balzam i ulje za pranje dio su linije njege koja pruža olakšanje cijeloj obitelji, čak i za one najmlađe.

  Eucerin predano brine o okolišu i zato je pakiranje AtopiControl balzama prilagođenog bebama od prvog dana promijenjeno. Kako bi se smanjila potrošnja papira, preparati više ne dolaze u sklopivim kutijama s lecima. Uz to, ovisno o veličini ambalaže, upotreba plastike smanjuje se za čak 40%.

   Zara Casual Style Spring Summer 2021 Lookbook03

  FOTO: Zara