skin_glow // Lancôme ima novu TEINT IDOLE formulu, superlaganu i prozračnu

  Lancôme je 1997. predstavio predstavio Teint Idole, poznat po tehnologiji koja licu daje mat izgled, dugotrajno prekrivanje i hidrataciju bez neujednačenosti i osjećaja težine na licu.

  Poboljšan i unaprijeđen kako bi ispunio važne zahtjeve u njezi kože žena, Teint Idole Ultra Wear postao je globalna ikona. Do danas je to Lancômeov najprodavaniji puder, iz godine u godinu.

  Lan Make Teint Idole Ultra Wear Reno 23 Inter range 1x1

  Nakon 26 godina istraživanja od prvog Teint Idole pudera, unaprijeđeni Teint Idole Ultra Wear patentiran je do 2033. godine na temelju 14 ispitivanja i 11 godina razvoja. Danas se izvanredna priča nastavlja jer Lancôme pomiče granice novom i unaprijeđenom Teint Idole Ultra Wear patentiranom formulom koja nadilazi očekivanja te nastoji omogućiti svakome da pronađe svoju savršenu nijansu.

  Uz pomoć napredne Airwear Technology, Teint Idole Ultra Wear tako je lagan da ga niti ne osjetite na licu. Tanak kao zrak i formula koja dozvoljava koži da diše, pruža prekrivanje prirodnog mat izgled tijekom 24 sata.

  Novi Teint Idole Ultra Wear obogaćen je s 81% seruma za njegu kože, zaštitom protiv zagađenja iz zraka urbanih sredina te zaštitnim faktorom SPF 35. S najboljim rezultatima do sada, nova je formula otporna na znoj i sadržava hijaluronsku kiselinu, moringu, vitamin E i prebiotične i probiotične za trajnu hidrataciju, štiti kožu od zagađenja iz zraka te zaštićuje kožnu barijeru.