SKIN_deep // 6 MICELARNIH voda koje pojednostavljuju svaki BEAUTY RITUAL

  Ujutro skidamo nečistoće od noći, navečer tešku ili možda onu šarenu šminku, jaka sjenila, znoj pomiješan s puderom... kako god osmislili svoj beauty ritual, nema ništa bez čišćenja! Ovdje ulaze na velika vrata micelarne vode, te fantastične tekućine koje micelima u jednom potezu skupljaju sve što treba. Lice ostaje osvježeno jer ujedno hidratiziraju! Predlažemo ovih šest divnih formula, za ljepši i skladniji beauty ritual, od jutra do mraka i obrnuto.

  avene micelarna


  Svaka Uriage micelerna termalna ima namjenu, ovisno o tipu kože:
  - Uriage termalna micelarna za normalnu kožu hidratizira (sadrži i ekstrakt brusnice),
  - termalna micelarna za kožu sklonu crvenilu umiruje (sadrži i ekstrakt marelice),
  - termalna micelarna za masnu i mješovitu kožu pročišćava (sadrži i ekstrakt zelene jabuke).

  avene micelarna


  Avene Cleanance micelarna voda za čišćenje kože namijenjena je masnoj i problematičnoj koži sklonoj nastanku akni. Proizvod bez ispiranja nježno uklanja nečistoće s lica i skida šminku (uključujući i vodootpornu šminku) te pomaže smanjiti prekomjernu masnoću. Patentirani sastojak Monolaurin regulira mašćenje i matira masnu kožu, dok Avène termalna izvorska voda umiruje, djeluje antiiritirajuće i ostavlja trenutni osjećaj ugode na koži.

   

  avene micelarna

  Bioderma Sensibio su pravi stručnjaci za osjetljivu kožu lica, a za čišćenje imaju tri proizvoda- micelarnu vodicu Sensibio H20, mlijeko za čiščenje Sensibio Lait i gel za pranje Sensibio Gel Moussant. Za jako osjetljivu, hiper-reaktivnu kožu, razvili su sastojak Neurocontrol koji djeluje na izvor problema: smanjuje reaktivnost živčanih završetaka u koži. Sensibio Tolerance plus krema kombinira ovaj sastojak sa sastojcima koji jačaju kožnu barijeru i pružaju optimalnu hidrataciju.

   

  avene micelarna

  La Roche-Posay micelarna otopina za reaktivnu kožu od 200 i 400 ml:
  - U potpunosti uklanja šminku, nečistoće i prašinu.
  - Kožu ostavlja čistom bez isušivanja.
  - Protiv osjećaja zatezanja, crvenila i pečenja.
  - Vraća koži osjećaj ugode.
  Bez sapuna, bojila, alkohola i parabena.  avene micelarna

  Nivea Micellair blago i učinkovito uklanja vodootpornu šminku. Formule sadrže ekstrakt crnog čaja i suha ulja čije blagotvorne karakteristike istovremeno i u kombinaciji učinkovito djeluju protiv nečistoća. Iako snažno djeluju i uklanjaju sve nečistoće, istovremeno su iznimno blagi prema koži. Naime, suha ulja njeguju kožu prilikom korištenja proizvoda, dok ekstrakt crnog čaja djeluje smirujuće i ublažava moguće iritacije.

   

  avene micelarna

  Garnier je unaprijedio svoju tehnologiju sredstava za čišćenje lica i lansirao svoju prvu dvofaznu micelarnu vodicu s uljem koja otapa čak i vodootpornu i jaču šminku intenzivnih nijansi, dok istovremeno uklanja nečistoće s lica u jednom potezu i bez trljanja. Nježna je i prema najosjetljivijoj koži lica.