SKIN_boost // kad je koža siva, osvježit će je BOGATA SHEET MASKA

    Ako koža ne dobiva dovoljno bogate njege, ubrzo dolazi do napetosti, suhoće, svrbeži i laganog pucanja kože. Sheet maske zapravo su pristupačni tretmani za lice koji pružaju intenzivnu hidrataciju, mekoću te pružaju učinak osvježenog tena u svega desetak minuta.

    A-OXitive linija iz Avenea zadovoljava potrebe kože u svako doba dana, zahvaljujući proizvodima koji se prilagođavaju bioritmu kože te u pravom trenutku oslobađaju optimalnu količinu djelatnih sastojaka.

    A-Oxitive Sheet maska ima antioksidativni učinak, zaglađuje kožu i daje joj sjaj. Savršeno prianja uz lice i pruža osjećaj nježnosti i osvježenja. Koža postaje blistava, a ten osvježen. Vidljivo je zaglađena i hidrirana. Formulirana je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum.

    Kombinacija provitamina E i provitamina C učinkovito djeluje tijekom cijelog dana, štiteći kožu od oksidativnog stresa, a donosi i izvrsne anti-age benefite: pojačava dubinsku hidrataciju, vraća koži sjaj i odgađa pojavu znakova starenja na licu.

     av a oxitive mask eretail ld