SKIN_boost // anti-age igrači vitamin C, zlato, kavijar i limun

  Lice i ruke imaju poseban tretman u danima zime i niskih temperatura – u tome nam pomažu ključni sastojci koji našoj koži daju poseban benefit.

  - Samo dobro nahranjena koža uspijeva se oduprijeti hladnoći i vjetru. Ujutro, nakon svakodnevnog pranja, bitno je nanijeti kremu za lice. Za dan treba izabrati kremu koja će stvoriti barijeru koja će održavati ravnotežu vode i lipida kože. Rukama posvetite dodatnu njegu birajući slatki, stimulirajući, afrodizijački i prepoznatljivi miris vanilije koji će poboljšati raspoloženje, osloboditi od stresa i stvoriti osjećaj euforije – ističe slavni brend L`Erbolario.

  Foto Marija Nikšić LErbolario 10

  Vitamin C & Oro 24K krema za lice je obnavljajuća kompaktna 24-satna krema za lice obogaćena vitaminom C i 24-karatnim zlatom.

  Ova dragocjena dnevna i noćna krema nudi iznenađujući rezultat: vidljivo smanjene površinske bore i glatku, kompaktniju i sjajniju kožu odmah nakon korištenja.

  Moćni koktel Vitamina C i 24 K zlata pojačava anti-age djelovanje kreme za lice. Ekstrakti limeta kavijara, listova limete, listova i grančica limuna daju dodatni doprinos vitaminu C i polifenolima, jačajući antioksidativno djelovanje ove rutine.

  PHOTO Marija Nikšić Ormarija LErbolario 8

  L`Erbolario krema za ruke s ekstraktom vanilije je čarobna, mirisna emulzija za njegu i zaštitu ruku od negativnih vanjskih utjecaja. Zahvaljujući aktivnim sastojcima poput ekstrakta i destilirane vode vanilije, ulja makadamije i jojobe čini kožu ruku mekanom.

  L'Erbolario proizvode odaberite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.

   PHOTO Marija Nikšić Ormarija LErbolario 7PHOTO Marija Nikšić Ormarija LErbolario 9